ANNONSE
Annonse

I etterkant av serieåpningen:

– Det er lov å være skuffa

Jonny Normann Olsen, leder for Skeidoksene. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

KOMMENTAR: – Defensivt var ålreit. Offensivt? Huff, og nå forventer jeg å se et heltent lag kommende uke!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2018 kl 21:22

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

På vei hjem etter serieåpningen mot Kjelsås, så var det ikke overraskende mange tanker som surra rundt i mitt enkle supporterhode.

Dette var en kamp jeg hadde både gledet og gruet meg til. Kjelsås borte liksom. Oppe på platået. Jeg hadde mange spørsmål før kampen, og mange ting jeg var spent på.

Hvordan ville mitt elskede Skeid opptre i dette lokaloppgjøret? Hvor stort ville savnet av nøkkelspillerne som har forlatt oss siden i fjor, være? Ville de nye spillerne stå fram i serieåpninga? Hva hadde mitt kjære lag tenkt å gjøre for å ta tre poeng i denne kampen?

Etter 0-0 i serieåpningen har jeg egentlig ikke blitt noe klokere.

LES OM SERIEÅPNINGEN PÅ GREFSEN STADION HER, MELLOM KJELSÅS OG SKEID

Jeg har forventninger til Skeid i år. Jeg forventer at Skeid skal kjempe på øvre halvdel av tabellen, og forhåpentligvis være blant lagene som kjemper om de gjeveste plassene på tabellen.

Joda, det er mange lag i avdelingen som har de samme tankene, men akkurat det bryr jeg meg fint lite om. Jeg vil se Skeid kjempe om topp-plassering i år!

Derfor er det lov å være skuffa etter serieåpningen. Jeg er faktisk veldig skuffa. Greit, kampene mot Kjelsås lever sitt eget liv hvert år, men dette var skralle greier.

Defensivt var det dog ålreit. Fiskvik i mål gjorde sakene sine bra, og til tider gjorde forsvaret det vanskelig for Kjelsås å skape sjanser.

Men offensivt derimot? Huff, der var det trist. Det så til tider ut som det ikke var øvd noe på offensivt spillemønster i vinter. Vi fikk se et Skeid-lag som virkelig strevde med å skape sjanser, som slo ballen altfor mye langt og som ikke var i nærheten av å se ut som et opprykkslag.

Dette var en svak og kjedelig kamp, og da var 0-0 greit.

Hva så med våre lokalrivaler i Kjelsås? Der fikk vi det jeg forventet. Et lag som kompenserer for manglende ferdigheter med en helvetes innsats og en enkel arbeidsplan. Ballen skal fremover, og helst fort og langt.

Kjelsås har ikke funnet opp kruttet, for å si det sånn. Man visste hva som kom, men «som vanlig» slet Skeid med å komme opp på samme innsatsnivå.

Det skal Kjelsås ha, de vet hvordan man må kjempe for å få poeng. Det så i hvertfall sånn ut fra hovedtribunen. Det vil si, den delen som ikke var nedgravet i snø. Den samme snøen som gjorde at sikten til banen ikke alltid var fantastisk.

Nå forventer jeg å se et heltent Skeid-lag i den kommende uka. Først i cupkampen borte mot Lommedalen på onsdag, før vi tar imot Nardo på Nordre Åsen til helgen.

Jeg har fortsatt forventninger.

Jonny Olsen, leder Skeidoksene

LES OGSÅ:

De satte nykommerne på plass

Lokalavisa tok med Kjelsås-kapteinen og Skeid-kapteinen på trikketur

Tidligere superspiss spår Oslo-thriller i 2. divisjon

Slik spilles første runde i cupen for Kjelsås, Skeid, Lyn og Korsvoll

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse