Mobbet og trakassert på badestranda: – Det gjør fysisk vondt langt inni meg

Vilde og hunden Stian. FOTO: PRIVAT

– Kjære dere unggutter på Stilla som i dag pekte, lo og kalte meg ekkel, dritstygg og at sånne som meg ikke burde få vise seg, og i hvert fall ikke bade sammen med de normale!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.07.2015 kl 14:31

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KOMMENTAR: Sjansene for at dere leser dette er kanskje liten. Dere var ikke så veldig mange år yngre enn meg selv, og dere var flere gutter. Jeg velger å skrive dette for å vise hva slags holdninger og oppførsel som finnes der ute.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Alt dette kun fordi jeg har en liten pose på magen. En pose som reddet livet mitt, som jeg ikke kan noe for og som alltid vil være der, er grunnen til at jeg får dette slengt etter meg.

Dette er ikke første gangen, og det vil helt sikkert ikke være siste, men i dag er jeg lei, skuffa og forbanna, og sitter igjen med et inderlig ønske om å endre noen holdninger.

I dag må jeg si noe, for hva har jeg gjort for å fortjene dette? Hva er det dere ønsker å oppnå? Hvorfor? Er dere redd for at det er smittsomt? For det er det ikke.

Er dere redd for at den skal hoppe av og bite dere? Mest sannsynlig ikke, men oppførselen deres er så ufattelig dum og barnslig at jeg ikke helt vet hva jeg skal si.

Men det jeg kan si er at det er sårende. Det gjør fysisk vondt langt inni meg, og dere knekker selvtilliten min bit for bit. Og igjen må jeg spørre hvorfor?

I dag hadde jeg heldigvis venner rundt meg som sa ifra. Men hva om jeg hadde vært alene? Hvorfor vil dere knekke meg? Hadde dere visst halvparten av det jeg har gått gjennom, hadde dere neppe oppført dere sånn. Men det skal ikke være nødvendig. '

I dag har dere ødelagt en liten bit av meg, og jeg kan ikke annet enn å håpe på at dere tenker dere om neste gang. Jeg håper dere sitter med litt dårlig samvittighet og heller velger å si noe hyggelig neste gang. Eller bare et lite smil, det skal ikke mer til.

Jeg skal i mellomtiden fortsette å fortelle meg selv at jeg er god nok, for det er jeg, selv med pose på magen.

Vilde Nagel Oxholm (23)
fra Korsvoll, badegjest ved Brekkedammen/Stilla onsdag 1. juli 2015

Tilbakemeldingene på Vildes innlegg har vært overveldende! Les mer her!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Les også: Kvinne holdt nede og ranet i Ullevål Hageby

Les også: De nest rikeste klumper seg sammen

Les også: Gira på gatemegling

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse