Et sterkt Venstre i bystyret gir resultater i Nordre Aker

Venstre har hatt innflytelse på Oslo-budsjettet siden 1997, de siste fire årene utenfor byrådet etter at Høyre valgte å samarbeide med FrP i 2003. Den...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.08.2007 kl 09:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Venstre har hatt innflytelse på Oslo-budsjettet siden 1997, de siste fire årene utenfor byrådet etter at Høyre valgte å samarbeide med FrP i 2003. Den politiske avstanden mellom Venstre og FrP er for stor til at vi kan sitte sammen i byråd. Da gir Venstres posisjon mellom den røde opposisjonen og det sittende byrådet oss en unik mulighet for å drive ren Venstre-politikk, med vekslende støtte fra venstre- og høyresiden i Oslo-politikken. Dette har gitt resultater, spesielt i Nordre Aker.

I budsjettet for 2007 førte et Venstre i sentrum av Oslo-politikken til at vi økte kommunens bidrag til å grave ned høyspentledningen mellom Nydalen og Grefsen med 3 millioner kroner. Vi sikrer at satsningen på Voldsløkka videreføres ved å fullfinansiere landhockey- /bandybane med kunstis og skatehall, samtidig som kommunen bidrar med midler til å utrede kostnadene til et eventuelt oppgradert fotballstadionanlegg på Voldsløkka. Dette blir et fantastisk anlegg til glede for både Nordre Aker og Sagene. Vi sørger for at bydelene får et stort løft i forhold til det byrådet opprinnelig foreslo, mesteparten i frie midler og men også med et høyst nødvendig løft for barnevernet. I tillegg styrker vi både sosialhjelpen, SFO og eldresentrene i Nordre Aker. Skolebudsjettet økes for å møte kunnskapsløftet, og for å heve kompetansen i skolen knyttet til barn med spesielle behov. Ikke minst sørger vi for at kommunen bidrar med sitt, slik at Lyn får sitt etterlengtede klubbhus på Kringsjå. Et kjempeviktig tiltak for bydelens barn og unge.

Et sterkt Venstre i bydelsutvalget og i bystyret betyr økt satsing og midler til miljø, byutvikling, bydelene, skolen og de av oss som har det verst. Er dette noe du vil ha mer av, så gjør oss enda sterkere på valgdagen. Stem Venstre.

Per Elling Braseth-Ellingsen

1.kandidat Nordre Aker Venstre

Toril Berge

2. kandidat Oslo Venstre

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse