Fagforbundet Oslo på din side

Nordre Aker Fagforening deltar frem til 15. mai i Fagforbundet Oslos store demokratiske prosjekt "Fagforbundet Oslo på din side". I mars sendte Fagfor...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.05.2007 kl 14:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Fagforening deltar frem til 15. mai i Fagforbundet Oslos store demokratiske prosjekt "Fagforbundet Oslo på din side". I mars sendte Fagforbundet Oslo ut en egen avis, til alle medlemmene i Oslo. I denne avisen kom ulike problemstillinger frem for at den skulle hjelpe til med å få diskusjonene i gang. I Nordre Aker Fagforening har diskusjonene gått rundt om kring på ulike medlemsmøter. Interessen for samfunnsutviklingen viser seg å være meget stor.

Noen av det medlemmene av Nordre Aker Fagforening er:

En mer rettferdig verden,

En lønn å leve av

Trygge og gode arbeidsplasser,

Kunne gi et tilbud, som man er stolte av – ikke flere ned skjæringer

Et bærekraftig miljø, neste generasjoner skal også kunne glede seg over en hvit vinter

Et nærmiljø som tar vare på alle, unge og gamle

Et sterkt lokal demokrati

Nordre Aker Fagforenings medlemmer er opptatt av samfunnsutviklingen. De ser den veien Oslo kommune har valgt. Derfor mener vi at vi trenger en ny politikk og et nytt byråd i Oslo kommune. Og vi trenger en sterk lokaldemokrati som får lov å være med å bestemme hvordan nærmiljøet skal være. Altså flere tjenester til bydelen. Bydelsutvalget må kunne være et mer selvstendig organ.

Vi er stolte over de tjenester som blir utført i bydel Nordre Aker, vår arbeidsgiver er hver fjerde år på valg. Nå er vi lei over å ha en arbeidsgiver / byråd (Høyre og FRP) som hele tiden sier at kommunale ansette ikke gjør en god jobb. Vi er lei av at byrådslederen ALDRI kan omtale en kommunal hjemmehjelp positivt. Hva er galt med den jobben vi gjør, over 80% av brukerne våre er fornøyde.

Vi håper du støtter vår sak, og blir med å bruker stemmeretten din mandag 10 . september.

Nordre Aker Fagforening

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse