Fiber-feber?

Nå har den dukket opp igjen! den lille pinnen med med budskapet – her kommer fibernett. I jord eller luft? Har vi ikke nok fiber i kosten om vi ikke ...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.04.2008 kl 14:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nå har den dukket opp igjen! den lille pinnen med med budskapet – her kommer fibernett.

I jord eller luft? Har vi ikke nok fiber i kosten om vi ikke skal ha fiber i bakken fiber i luften – hva skal vi med all denne fiberen? Jeg får feber bare ved tanken på alle de som skal gi oss fiber! Eller hva er tanken med all denne fiberen?? Skal den gi oss bredbånd? Skal den gi oss ennå flere kanaler vi kan zappe mellom og lage ennå mere ufred i heimen? Hvem skal være herre over "ZAPPERn" i fremtiden? Vil den være det fremtidige maktsymbol. Idag har jeg Zappern haha!

Nok spøk! Kan noen forklare meg på en anstendig og fornuftig måte! Hva skal vi med alle de buntene med sort kabel og store plastboksene som etter hvert "pryder" alle stolper og strekk rundt på Kjelsås og muligens andre bydeler? Bakkenettet kommer! Er dette forløperen? Og er det nødvendig at alle selskaper som leverer "signaler " må ha hver sin fiberkabel i "nett"? Er det ikke mulig å ha et fibernett der alle kan kjøpe sin nødvendige del slik som feks. Strøm?

Jeg spør – kan noen svare?

Finn Otto Sukkestad

Kjelsås

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse