FrP er motstander av diskriminering og Aps politikk!

I diverse media har Ap den siste tiden profilert sin politikk om "positiv" diskriminering, bedre kjent som kvotering. Denne gangen er det jobbsøkere m...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2006 kl 09:52

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
I diverse media har Ap den siste tiden profilert sin politikk om "positiv" diskriminering, bedre kjent som kvotering. Denne gangen er det jobbsøkere med minoritetsbakgrunn AP ønsker å gi en "hjelpende hånd". Tidligere har det vært kvotering av kvinner som har vært den "positive" diskrimineringen. Dette er rett og slett diskriminering på sitt verste, og noe FrP tar sterk avstand fra!

Dette er i praksis en dobbel diskriminering. På den ene siden vedkommende som ikke får jobben pga. at vedkommende er etnisk Norsk. På den andre siden er det diskriminerende mot vedkommende med minoritetsbakgrunn å gi vedkommende fordeler til en jobb pga etnisk bakgrunn eller nasjonalitet. Denne politikken fører rett og slett at folk flest blir forbanna og velger å rette sitt sin frustrasjon mot personer med minoritetsbakgrunn, isteden for mot Aps håpløse politikk hvor kritikken hører hjemme.

FrP ønsker at kvalifikasjoner skal være den eneste relevante variabelen. Dette er det eneste moralske riktige. På den måten har alle muligheten til å stille likt og man slipper denne menneskeskriningen AP med tidligere AKP`er Jan Bøler ønsker å føre.

Tilsutt vil jeg og sikkert mange andre ha et svar på hvem AP definerer som minoritetsgrupper? F. eks er Tyskere, Samer og Australiere minoriteter i Oslo. Vil dette omfatte dem? Og hvis ikke: hva er bakgrunnen for denne "positive" diskriminering innad i minoritetsgrupper?

Svenn Kristiansen

Gruppeleder, FrPs bystyregruppe i Oslo

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse