Gulfarge i drikkevannet

Nye Oset vannrenseanlegg

Leser om åpningen av det nye vannrenseanlegget på Oset. Det skal etter sigende være et svært flott anlegg der inne i fjellet, og det er jo stas å ha e...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.10.2008 kl 10:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Leser om åpningen av det nye vannrenseanlegget på Oset. Det skal etter sigende være et svært flott anlegg der inne i fjellet, og det er jo stas å ha en slik nabo, som betyr så mye for byens befolkning. Da får det så være at enkelte lesere stiller spørsmål ved kronprinsens «fraværende» deltakelse i arrangementet.

Det som opptar meg i større grad, er kvaliteten på vannet som kommer ut. Jeg har stort sett alltid vært fornøyd med vannet fra Maridalen, sammenlignet med det man får andre steder i landet, eller i verden for øvrig. Men i det siste har jeg lagt merke til en nyanse av gulfarge i vannet. Det smaker fortsatt fortreffelig, fargen er ikke veldig påfallende, men den er der. Etter omtalen av hvor rent, og fargefritt, vannet fra det nye renseanlegget skal være, kan jeg ikke la være:

Kjære Vannverket! Hva er årsaken til denne fargen? Vil det forbli slik, eller er vannet snart like krystallklart som det dere lover i avisen?

W.H.

Kjelsås

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse