ANNONSE
Annonse

HURRA!

Nå som vi trodde at kampen var tapt, leser jeg at det er ingen tvil om at volleyballbanen skal på plass igjen! Det har vært en utrolig dårlig prosess....

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Nå som vi trodde at kampen var tapt, leser jeg at det er ingen tvil om at volleyballbanen skal på plass igjen! Det har vært en utrolig dårlig prosess. For min del forsvant den "over natten", uten at jeg hadde hørt noe om det. Videre har det stått som et krater etter at sanden ble flyttet til Solemskogen. Tilbakemeldingen på hva som ville skje videre, var at det ikke var penger til å gjøre noe. Det samme gjaldt klatrestativet som ble avstengt pga. manglende sand på bakken.

Jeg savnet tiltak i forkant av at banen ble fjernet. Det ble ikke satt opp skilt med brukstider, for eksempel. Hadde vi beboere/brukere blitt forespurt om å bidra med å holde et øye med at disse ble overholdt, er jeg sikker på at mange hadde meldt seg. Vi er mange som går kveldstur med hundene våre i området.

Til NN som spør hvor demokratiet var da banen ble bygget, så har jeg hørt at det var møte for beboerne den gang og at det var enighet om at banen skulle legges dit. En STOR takk til Nordre Aker Budstikke som holdt fokus på saken og ikke lot de ansvarlige få slippe unna. Det har nok vært avgjørende for den beslutning som nå er tatt og vi er mange som er veldig takknemlig.

TV

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse