Hva er feil med å være kommuneansatt

Torsdag 1. mars var hovedtillitsvalgte og hovedverneombudet i Bydel Nordre Aker på bydelsutvalgsmøte for å høre de ulike politiske partienes syn på br...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Torsdag 1. mars var hovedtillitsvalgte og hovedverneombudet i Bydel Nordre Aker på bydelsutvalgsmøte for å høre de ulike politiske partienes syn på brukerundersøkelsen for sykehjemmene i bydelen.

I denne undersøkelsen kom det kommunale sykehjemmet Lillohjemmet best ut. Lillohjemmet kan skryte på seg å være et av Oslo kommunes billigste sykehjem samtidlig som de har høyest tilfredshetsnivå i byen. Mer igjen for pengene……

Men hva sier de ulike politikerne i bydelsutvalget? Partiene er stolte av at sykehjemmene har høye tilfredshetsnivå, uavhengig av hvem som drifter de, med unntak av et parti. FrP klarte å fortelle oss at de liker de private sykehjem best, de vil helst at alle sykehjem skal privatiseres. Kommunale tjenester er en uting!!

Det er da vi lurer på, hva er galt med å være en kommunal ansatt. Og hvordan kan FrP som medlem av byrådet, og derfor vår arbeidsgiver i Oslo kommune, mene så mye galt om oss som jobber dag og natt for at tilbudet i denne byen.

Kan vi aldri få en positiv tilbakemelding fra vår egen arbeidsgiver!! Ja, hva gjør dette med vårt arbeidsmiljø, med bare negative tilbakemeldinger.

Skuffet forlot vi møtet, etter en liten ringerunde rundt i kommunen fikk vi bekreftet at dette ikke er unikt for Bydel Nordre Aker. FRP har vist i ulike bydelsutvalg at de ikke ser noe positivt på den innsatsen de kommunal ansatte gjør i Oslo kommune.

VI ønsker derfor en NY politikk i Oslo kommune, slik at vi som kommunalansatt fortsatt kan gi innbyggerne gode tjenester!!!

Nordre Aker Fagforening

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse