ANNONSE
Annonse

Ikke så vanskelig å bli kvitt farlig avfall

I Nordre Aker Budstikke 01.10.2009 kritiserer Liv Hennum Renovasjonsetaten for distribusjonen av informasjonen om bydelsvis innsamling av farlig avfal...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

I Nordre Aker Budstikke 01.10.2009 kritiserer Liv Hennum Renovasjonsetaten for distribusjonen av informasjonen om bydelsvis innsamling av farlig avfall. For det første vil vi beklage at hun ikke har mottatt den informasjonen hun skulle ha fått. Dette er en glipp fra vår distributør som forhåpentligvis ikke vil skje igjen.

Renovasjonsetaten har innsamling av farlig avfall i alle bydeler i løpet av et år, hvor en bil kjører rundt og samler inn farlig avfall etter en utsendt kjørerute. Dette tilbudet er til alle husstander i hele Oslo og informasjon om innsamlingen skal alle få i posten uken før innsamlingen skjer. I tillegg annonserer vi i alle lokalavisene i Oslo og vi legger ut informasjon om dette på våre nettsider, www.renovasjonsetaten.no.

Vi vet at det i overgangene mellom bydelene har vært problemer på enkelte steder, og vi har derfor sendt ut dobbelt opp slik at det på bydelsgrensene er husstander som har fått informasjon også når "nabobydelen" har innsamling. . Vi vil gjerne presisere at det i år har kommet inn svært få klager. Vi har tatt opp dette enkelttilfellet med vår distributør, og når det gjelder Vestgrensa 17, 19 og 21 kan det se ut som om "NEI TIL REKLAME" merket har virket inn, og budet har derfor latt være å legge informasjonen i merkede postkasser. Alle budene skal ha blitt instruert om at denne informasjonen skal i alle postkasser uansett merking. Dette kan glippe hvis det ikke er faste bud som har levert ut informasjonen, og det beklager vi selvfølgelig.

Elin Struksnæs

avdelingsingeniør Renovasjonsetaten, Oslo kommune

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse