ANNONSE
Annonse

– Jeg har blitt en sånn klagefyr

Foto: PRIVAT

KOMMENTAR: Maridalen er et superflott og veldig brukt rekreasjonsområde. Likevel fikser ikke kommunen mer opp i dalen og på veiene. Det ligner halvgjort arbeid, og man må stoppe og bytte veibane flere steder.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2016 kl 15:56

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Jeg sykler og går rulleskøyter med staver i Maridalen flere ganger i uka, etter jobb og i helgene.

Men jeg har blitt en sånn klagefyr. Siden kommunen er så treg med å preppe veiene i dalen.

Maridalen er et superflott og veldig brukt rekreasjonsområde, Maridalsveien, Greveveien, Sandemosveien, Gamle Maridalsvei og Turtefaret. Likevel fikser ikke kommunen mer opp i dalen og på veiene.

Noen sprekker, hull, med mer er lappet siste halvår. Etter mas fra flere enn meg. Men fortsatt ligner det halvgjort arbeid, og man må stoppe og bytte veibane flere steder. På grunn av for dårlig asfalt.

Mange hull i Maridalen. Foto: PRIVAT

LES OGSÅ: Nå teller kommunen i Maridalen - hvor mange tror du sykler her?

Ett eksempel er Gamle Maridalsvei ved Maridalen skole. Lener kommunen seg på at ting er under planlegging, og at veipartier muligens kan sprekke i vinterkulden? Selv enkle årlige reparasjoner blir trenert, føler jeg. Under uvitenhet om Maridalen, brukerne og folkene som bor der. Virker det som.

Foto: PRIVAT

Urolig asfalt og dårlig sikt lager farlige situasjoner flere steder. For eksempel i krysset Maridalsveien og Gamle Maridalvei ved Hammeren. Når en blander tre-fire veier, bakker, sikt med vegetasjon, syklister, rulleskiløpere, skøytegåere, biler, busser, hester og rullestolpiggere, med asfaltsprekker, hull og svinger – ja, da blir det fort krøll og farlig.

LES OGSÅ: Det er nå 11 år siden Oslo Bystyre vedtok gang- og sykkelvei fra Brekke til Hammern

Så mens vi venter på en gang- og sykkelvei fra Brekke til Hammeren, kan vi i det minste få grei asfalt å gå, rulle og kjøre på?

En kan forresten kjøpe billig reparasjonsasfalt i spann. Og arbeidet beskrives som så enkelt og raskt, at jeg er fristet preppe veibanen selv.

LES FLERE MENINGER:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse