ANNONSE
Annonse

Kjære verden, kan jeg få komme med et juleønske?

Vilde på sykehuset. Foto: PRIVAT

Stopp opp, pust med magen og bare vær, ta vare på deg selv og flokken din. Og send gjerne en god tanke og klem til alle oss som ikke kommer hjem til jul i år, skriver Vilde (25).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.12.2017 kl 18:16

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Vilde er en ung kvinne fra fra Nordre Aker, som lider av en kronisk sykdom. Dette innlegget ble først publisert på Facebook. Nordre Aker Budstikke deler det med tillatelse.

Stopp opp, pust med magen og bare vær. Det du tror er kjempeviktig akkurat nå, alt du skulle gjort og tenker du burde gjøre sånn i siste liten, kan helt sikkert legges bort. De siste julegavene trengs nok egentlig ikke. Det er godt nok.

Kjære verden, livet er brutalt og nådeløst av og til, og noen får mer enn andre. De fleste som kjenner meg vet at jeg har vært mye syk. Nok en gang har min realitet kommet og sparket beina under meg og tatt fra meg muligheter og hverdagen. Det er vondt og sårt, men jeg kommer meg opp igjen denne gangen og.

Kjære verden, sett pris på de rundt deg! Venner som utsetter egne planer, slipper det de har i hendene for å være hos deg, døgnet rundt. Sykepleieren som løfter deg opp, holder rundt deg og skaper en ubeskrivelig trygghet midt oppi gisping etter luft, brekninger, oppkast og blod.

Kjære verden, ta vare på deg selv og flokken din. Gjør det som er riktig for deg, drit i hva samfunn og folk som tror de vet mener, de er ikke verdt det. Sett pris på alle mulighetene du har, og grip dem når de kommer! Store som små. Og alle hverdagene, de er magiske de og.

Kjære verden, jeg håper dere får en kjempefin jul og et godt nytt år!

Ta vare på hverandre, vær sammen, det er det viktigste. Og send gjerne en god tanke og klem til alle oss som ikke kommer hjem til jul i år.

Klem fra meg.

Vilde Nagel Oxholm (25)

LES OGSÅ:

Lest av over 50.000: Dette er psykologens klare juleråd

Kristines tøffe oppgjør med eget liv: – Tiden som kom etter at jeg mistet moren min, reddet på mange måter mitt liv

En mors bekymring: Vi kan ikke ha det bra hele tiden. Det samme gjelder for ungene våre

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse