Klin til!

Søndag f.k. er det igjen klart for hele Norges årlige TV-aksjon - i år til inntekt for Blåkors. Pengene som kommer inn skal blant annet brukes til å h...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.10.2008 kl 10:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Søndag f.k. er det igjen klart for hele Norges årlige TV-aksjon - i år til inntekt for Blåkors. Pengene som kommer inn skal blant annet brukes til å hjelpe barn og unge som lider under voksnes rusmisbruk, skape større åpenhet og bevissthet om rusmisbruk, og etablere nødvendige tilbud til barn av rusmisbrukere. I følge aksjonen lider minst 120 000 barn og unge i Norge under foreldres rusmisbruk. Et ikke minst trist og veldig skremmende høyt tall!

I dagens avis forteller Korsvollmannen og seniorrådgiver i Blåkors, Arne Falck, om søndagens TV-aksjon. Han har også en oppfordring som avisen vil gjenta - Vær nabokjerringa! Det er lov å bry seg - det er lov å tørre å ta tak i de vi er glade i - ta tak i de som vi ser trenger hjelp! Det er feigt å lukke øynene eller snu seg andre veien, når man har mistanke om, eller kanskje til og med vet at noen lider. Og kanskje spesielt når det gjelder noen av de mest sårbare i samfunnet - nemlig små og store barn- og unge.

Kanskje en bekymringsmelding - anonym eller ikke - til bydelens barnevern kan være med på å hjelpe barn og unge som lever midt oppe i rusmisbruk, til et nytt, tryggere, bedre og harmonisk liv?

Vi tar utfordringen søndag. Kanskje ringer Nordre Aker Budstikke på døren din med bøsse til inntekt for TV-aksjonen?

Finanskrise eller ikke - den blir satt på vent til over søndag. Avisen gjentar gjerne Falck i dagens intervju: «På søndag er det bare å kline til!» og gi gjerne mer enn hva du egentlig hadde tenkt til!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse