Kultur-bydelen Nordre Aker

Neste helg er det klart for Kunstnergalla 2006 i Trikkehallen på Kjelsås. Kjente og ukjente kunstnere med base eller røtter i bydel Nordre Aker går sa...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.03.2006 kl 12:57

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Neste helg er det klart for Kunstnergalla 2006 i Trikkehallen på Kjelsås. Kjente og ukjente kunstnere med base eller røtter i bydel Nordre Aker går sammen om å gi bydelens befolkning en helg fylt med kunst og kultur. Det er vi mange som gleder oss til. Kjente og profilerte navn som standup-komiker Åsleik Engmark, koreograf Kjersti Alveberg og musiker Nils Petter Molvær er blant navnene på plakaten. Arrangementet er basert på lokale kunstnere, som enten bor i Nordre Aker bydel i dag eller som har bodd her før. Bydelen må med rette kunne kalle seg en kulturbydel.

- Jeg er utrolig stolt over å ha fått med meg et såpass bra lag. Og dét, kun etter å ha tatt noen få telefoner, forteller primus motor Nina Lill Svendsen til Nordre Aker Budstikke.

Hun har all grunn til å være fornøyd. Med dette arrangementet viser Nordre Aker bydel og Trikkehallen at de kan og vil kunst og kultur. Det er blant annet en kjent sak at Grefsen har vært startstedet til noen av landets mest kjente revyskuespillere, og dagens revymiljø gir håp for fremtidens scene.

Trikkehallen ligger på Kjelsås, men nå må beboere fra hele bydelen kjenne sin besøkelsestid. Trikkehallen er et fantastisk kulturhus som stadig imponerer. Til daglig er det flest ungdommer som bruker huset, men folk i alle aldre er velkomne til å stikke innom kafeen eller på arrangementene.Det anbefales på det varmeste. Leder Anne Berit Haavind har helt rett i at et arrangement som Kunstnergallaen er inspirerende for ungdommen, men Nordre Aker Budstikke tror et besøk til Trikkehallen en "vanlig" dag eller helg kan være like givende. Her skjer det mye bra.

Billettene til Kunstnergallaen har allerede solgt bra, og det er ingen vits i å vente; Dette blir utvilsomt et av de største og flotteste kulturarrangementene i bydel Nordre Aker denne våren.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse