Leder: Finn frem talentene!

nn Teater- og kulturfestivalen TWIST 08 nærmer seg. Fra 31. oktober til 9. november vil Oslo – og Nydalen spesielt – nærmest eksplodere i farger, musi...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.10.2008 kl 10:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
nn Teater- og kulturfestivalen TWIST 08 nærmer seg. Fra 31. oktober til 9. november vil Oslo – og Nydalen spesielt – nærmest eksplodere i farger, musikk og moro. Det blir innslag for enhver smak, men hvem har sagt at festivalen må oppleves fra salen?

nn – Talentkonkurranser er veldig i vinden for tiden, og kan være en ypperlig rekrutteringsbase, sier Beate Svenningsen ved Riksteatret i dagens avis. Derfor er det ekstra morsomt å kunne fortelle at Twist-festivalen – og Bydel Nordre Aker – får sin egen talentkonkurranse i disse dager. I tradisjon med talentkonkurranser vi har lært oss å kjenne fra TV-ruta, stiger «Nydalske talenter» opp fra elveoset ved Akerselva. En talentfull vinner vil stå igjen på scenen i Studentenes hus den 8. november, med en massiv applaus i ryggen, og 30.000 kroner i lomma!

nn Lokale aktører har gått sammen om talentkonkurransen, blant dem Bydel Nordre Aker og Studentforeningen BI, i samarbeid med TWIST 08. For deg som Nordre Aker Budstikke-leser er det en ekstra god nyhet at påmeldingen skjer via våre nettsider, Nordreakerbudstikke.no. Der kan du klikke deg inn allerede i dag og laste opp din egen talentvideo, eller se på andres talenter etter hvert som bidragene kommer inn. Og det er ingen begrensninger på alder eller hva du kan delta med; enten du for eksempel er en kløpper på rockering, er god til å plystre, har en fløyelsmyk sangstemme, er en racer på et eller annet instrument, du kan trylle eller balansere på line..

nn Vi syns dette er et fantastisk initiativ for lokalmiljøet, og syns ingen bør la en slik sjanse gå umerket forbi. Snør på ballettskoene, inviter med din beste venn, eller samle sammen nabolagets beste fotballtriksere. Fest det på film, last den opp på våre nettsider, og du kan bli vår neste lokalkjendis – og 30.000 kroner rikere! Og er du av den litt mindre utadvendte typen kan dette likevel bli moro. Vi sier som Liv Husby i kulturenheten i bydelen:

– Jeg håper det blir morsomt, variert og litt småsprøtt, at det ikke bare er de «flinke» som melder seg på. Det skal jo være litt show og underholdende.

Vi syns dette er et fantastisk initiativ for lokalmiljøet, og syns ingen bør la en slik sjanse gå umerket forbi

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse