Lokalavisen bikker millionen

Nordre Aker Budstikkes artikler passerte forrige uke én million visninger.

Vi legger bak oss en uke der Nordre Aker Budstikke har nådd to milepæler.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.10.2015 kl 21:47

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Redaktør Karl Andreas Kjelstrup i et avslappet øyeblikk. FOTO: PRIVAT/KRITIN TUFTE HAGA

Faktaboks Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER BUDSTIKKE:

  • Drives fra 2015 som lokal nettavis av Lokalmedia AS, lansert 20. januar på www.nab.no
  • Avisen ble startet i 2004 som en forlengelse av Ullern Avis/Akersposten (etablert 1905) som lokalavis for den nye bydelen Nordre Aker.
  • Gitt ut som ukentlig og fulldistribuert gratisavis til alle husstander i Nordre Aker f.o.m. 2006. Siste utgave kom 18. desember 2014.
  • Ble gitt ut av Lokalavisene Oslo, senere Mediehuset dittOslo (eid av Amedia), frem til Lokalmedia overtok driften i 2015.
  • Nab.no har per oktober et snitt på 15.000 brukere og 30.000 sidevisninger i uka. Kilde: Google Analytics.

Det er ingen tvil om at 2015 har vært et spennende år for oss som jobber med Nordre Aker Budstikke. I januar, etter over ti år som del av lokalavisfamilien i Oslo, tok avisen steget ut på helt egne bein.

Det nærmer seg ett år siden den ukentlige, fulldistribuerte papiravisen ble historie. Men stadig flere har oppdaget at Nordre Aker Budstikke fortsatt er her – som ren nettavis – enda tettere på det som skjer i bydelen.

Mandag morgen 12. september nådde nemlig «nye» Nordre Aker Budstikke 1 million sidevisnininger siden nylanseringen 20. januar i år. Det er virkelig en milepæl for avisen! Og vi er allerede godt i gang på veien mot den neste.

Trafikken på sidene våre har vokst jevnt og trutt siden starten, og hver måned leses artiklene våre nå 130.000 ganger. 15.000 lesere er i snitt innom avisen hver eneste uke.

Midt i uka som gikk passerte vi dessuten 3000 følgere på Facebook. Sosiale medier er en viktig kanal for oss å dele saker i, og derfor er det en stor glede at så mange mennesker følger med også der.

Her finner du Facebook-siden til Nordre Aker Budstikke! Du kan også følge oss på Twitter.

Vi har aldri vært i tvil om at det er viktig for folk å følge med på det som skjer i nabolaget man bor i. Nordre Aker er med sine 50.000 innbyggere på størrelse med en middels stor norsk kommune, og har sin egen folkevalgte forsamling.

At stadig flere klikker seg innom Nordre Aker Budstikke hver uke for å følge med, setter vi stor pris på.

Vårt ukentlige nyhetsbrev når dessuten ut til stadig flere mottakere, og kan være en fin mulighet til å få en oppsummering av nyhetene i uka som har gått, hver eneste torsdag. Er du ikke allerede mottaker, kan du sende oss en e-post og melde deg på, helt gratis. Tips gjerne folk som kan ha glede av det om nyhetsbrevmuligheten!

Vi som jobber med Nordre Aker Budstikke sender ut en stort takk til deg som leser oss, og vi takker også annonsørene som er med oss.

Vil du tipse redaksjonen, har andre innspill eller kommentarer til oss, hører vi gjerne fra deg på e-post!

Karl Andreas Kjelstrup
Redaktør Nordre Aker Budstikke
og daglig leder i Lokalmedia AS

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse