Lokaldemokratiet

Endelig kan man i alle bydeler velge sitt eget bydelsutvalg. 10 september har du to valg å gjøre, bestemme hvem som skal sitte i bystyret og hvem som...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.06.2007 kl 10:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Endelig kan man i alle bydeler velge sitt eget bydelsutvalg.

10 september har du to valg å gjøre, bestemme hvem som skal sitte i bystyret og hvem som skal sitte i bydelsutvalget til Nordre Aker. Bydelsutvalget bestemmer over de nære ting i Bydel Nordre Aker, som er delegert fra sittende byrådet. De har en viktig rolle når det gjelder ditt lokal samfunn, hvordan ditt daglige liv fungerer. Har din mor fått sykehjemsplass, har ditt barn fått barnehageplass, er det ungdomstilbud til ungdommen. Regulering av tomter, veier, hvor skal markagrensen være?

Gjelder dette deg?

I høy grad så lenge du bor i Bydel Nordre Aker. Det er viktig for demokratiet at alle er med. Etter valget er det for sent, da har andre tatt valget for deg. Ikke la andre bestemme. Ta dine egne valg og bruk stemmeretten din. Alle må være med å påvirke.

Nordre Aker Fagforening er veldig opptatt av hvordan Bydelsutvalget blir sammensatt etter 10. september 2007. Det håper vi du også er.

Vi håper Ivar Christiansen (AP) eller Lill Pleym (SV) blir den nye lederen for bydelsutvalget. Vi trenger et sosialdemokratisk flertall i bydelen, hvor fellesskapets verdier skal ha en stor plass i politikken.

Bruk sommeren til å tenke deg om hva du ønsker for Bydel Nordre Aker. Nordre Aker fagforening ønsker deg en riktig god sommer.

Nordre Aker Fagforening

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse