Nå er det lys i Akebakken

I et leserinnlegg 9. september får Friluftsetaten ros av Jan Meinert for den nye turveien vi har bygd fra Akebakkeskogen til Grefsenkleiva. Meinert er...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.10.2008 kl 10:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
I et leserinnlegg 9. september får Friluftsetaten ros av Jan Meinert for den nye turveien vi har bygd fra Akebakkeskogen til Grefsenkleiva. Meinert er mindre fornøyd med arbeidet vårt i det nye lysanlegget i akebakken fra Grefsenkleiva. I tillegg lurer han på når lyset vil bli slått på.

Først, vi er glad for å kunne fortelle at siste del av det nye lysanlegget ble koplet ferdig forrige torsdag. Dermed er det nå lys i anlegget. Vi har i tillegg fjernet det demonterte utstyret. De gamle lysstolpene vil bli fjernet i løpet av høsten. Haugene med trevirke langs veien ligger til tørk, de skal deretter flises opp til flisfyring for Gardermoen flyplass. Tørkeprosessen tar rundt et år, det er grunnen til at de må ligge så lenge.

Friluftsetaten setter pris på Jan Meinerts engasjement. Vi jobber aktivt for at han – og alle andre turgåere, skal få flotte turopplevelser i Lillomarka. Nå også med lys.

Erik Bull-Valen

Kommunikasjonssjef i Friluftsetaten

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse