Nå gjelder det å velge rett kurs

I tiden frem til stortingsvalget den 14. september vil Nordre Aker Høyre gjøre sitt ytterste for å spre informasjon – på nettsidene våre, i møter, på ...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

I tiden frem til stortingsvalget den 14. september vil Nordre Aker Høyre gjøre sitt ytterste for å spre informasjon – på nettsidene våre, i møter, på stands og ved husbesøk i bydelen – om valget vi har mellom høyresiden og venstresiden i norsk politikk.

Høyre vil skape en trygg økonomi for staten, næringslivet og innbyggere for å ruste samfunnet til å løse de viktigste velferdsoppgavene. Samtidig vil vi øke enkeltindividets og familienes makt og bestemmelsesrett – på bekostning av politikere, byråkrater og ansatte i statlige monopoler.

Høyre går til valg på 'skatt, skole og samferdsel', fordi vi mener disse områdene er helt avgjørende for Norges fremtid. Uten lavere skatter, bedre veier og en kunnskapsskole vil Norges konkurranseevne svekkes enda mer i årene fremover. Det vil føre til flere arbeidsledige, smertefulle omstillinger og et sjokk for velferdssamfunnet når eldrebølgen kommer. Vi kan jo ikke leve av oljen alene og i all evighet.

En arbeidsgruppe i Høyre jobber nå på spreng for å levere en straksliste som skal iverksettes etter valget dersom Høyre kommer i regjering i høst og Erna Solberg blir statsminister. Her er de første smakebitene:

n Arveavgiften. Fjernes med et pennestrøk.

n Skole. Frukt og grønt-pengene i ungdomsskolen skal umiddelbart gå til bedre undervisning. Lærerstudenter må ha minimum 4 i karakter for å komme inn på lærerskolen.

n Vei. Spaden i jorden for en rekke prosjekter, blant annet E18 gjennom Østfold. Igangsette bygging av midtrekkverk på farlige strekninger med klare frister i en forpliktende handlingsplan.

n Tog. Klarsignal for dobbeltspor Oslo-Ski som offentlig-privat samarbeidsprosjekt for å fremskynde bygging.

n Privat helse. Er du godkjent for behandling, skal du straks kunne bli behandlet hvor du vil, ikke vente på det offentliges brudd på tidsfrister.

Høyres endelige "100-dagers program" skal presenteres i løpet av august måned. Hele arbeidsplanen for neste periode har flere fra Nordre Aker Høyre vært med å vedta på landsmøtet i mai måned.

Ellen W. Ronæss

Nordre Aker Høyre

og stortingskandidat for Oslo Høyre

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon