Nei til dårligere legevakt!

 

Oslo Legevakt Base Vest ble i forrige uke nedlagt. Basen betjente folk i bydelene Nordre Aker, Vestre Aker, Frogner, Ullern og St. Hanshaugen. Dermed ...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Oslo Legevakt Base Vest ble i forrige uke nedlagt. Basen betjente folk i bydelene Nordre Aker, Vestre Aker, Frogner, Ullern og St. Hanshaugen. Dermed står 160 000 mennesker igjen med et redusert kommunalt legvakttilbud. Igjen finnes det kun legevaktbaser på Linderud, Ryen og selvsagt Storgata.

Vi vil henstille til Oslo Legevakt om å omgjøre denne beslutningen. Det er heller ikke godt nok at Helsebyråd Sylvi Listhaug (Frp) uttaler til Aftenposten 1.6. at det ikke er grunn til bekymring. At Høyre/Frp byrådet som regjerer med Venstre og KrFs støtte ikke bryr seg om at helsetilbudet til byens befolkning forringes, bør velgerne merke seg. Spesielt de som bor i Oslos vestlige bydeler.

Istedet for å legge ned legevaktbasen i Pilestredet 77 burde den heller flyttes nærmere befolkningstyngdepunktet i Oslo Vest, ved f. eks å flytte den til Majorstua.

Pål Botilsrud

Leder Nordre Aker Ap

Ove Gusevik

Leder Vestre Aker Ap

Trond Jensrud

Leder St.Hanshaugen Ap

Jørn Kristiansen

Leder Frogner Ap

Jens Christian Myhre

Leder Ullern Bydelsutvalg (Ap)

Helga Strømme

Leder Ullern Ap

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse