ANNONSE
Annonse

Bydelsdirektør Øyvind Henriksen:

«Nordre Aker Budstikke er ikke død!»

Nordre Akers Bydelsdirektør Øyvind Henriksen utenfor Bydelshuset i Nydalen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Bydelsadminstrasjonen vil benytte Nordre Aker Budstikke som informasjonskanal, skriver Nordre Akers bydelsdirektør Øyvind Henriksen. Han oppfordrer innbyggerne til å slutte opp om lokalavisa, slik at den blir bærekraftig.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2015 kl 13:11

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Kjære innbyggere i Bydel Nordre Aker


Som dere vet
gikk Nordre Aker Budstikke (NAB) inn som papiravis ved nyttår.

En lokalavis har
en viktig funksjon for lokalmiljøet. Det er en viktig kanal for formidling av hva som rører seg i «bygda».

Dette er informasjon som ikke er tilgjengelig på andre måter og det bidrar til å bygge identitet og tilhørighet. Det er alltid stas å lese om arrangementer og mennesker man kjenner til. I tillegg gir avisa innblikk i lokale utfordringer og utviklingstrekk.

Lokalavisa bidrar til at vi som innbyggere blir litt bedre kjent med vårt eget nærmiljø, og gjennom dette kan vi oppdage nye aktiviteter og kvaliteter som bidrar til at vi som innbyggere også får et rikere liv.

For oss som har ansvaret for viktige tjenester til dere som innbyggere, er lokalavisa en viktig kanal for å nå ut med informasjon både om tjenestene våre og de møter og utvalg som behandler viktige saker som berører dere som innbyggere.

Med dette bakteppet
er det svært gledelig at to entusiastiske journalister har valgt å videreføre lokalavisa på nett. Stor takk til Kristin Tufte Haga og Karl Andreas Kjelstrup som har troen og tør å satse.

Nordre Aker Budstikke
er ikke død, men satser på å bli mer dynamisk og levende enn noen gang. Nå er det opp til oss som innbyggere å bidra til at avisa blir bærekraftig.

Gå til forsiden av Nab.no!

Nettbaserte løsninger byr på helt andre-, og mer interaktive muligheter som kan gi en enda tetter dialog med dere som bor i bydelen.

Bydelsadministrasjonen kommer til å benytte avisa som en viktig informasjonskanal og vi kommer aktivt til å bidra med stoff som vi mener er aktuelt for dere. Jeg håper dere som bor i bydelen følger med i tiden og slutter opp om NAB nå som den går over på fremtidas
plattform.

Jeg ønsker Kristin og Karl Andreas lykke til med den «nye» avisa og er svært glad for at bydelen fortsatt vil ha en aktiv og engasjert lokalavis.

Øyvind Henriksen
Bydelsdirektør i Nordre Aker

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nye, gratis nyhetsbrev!

Tips redaksjonen!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse