ANNONSE
Annonse

Ny giv mot Start

Jeg har blitt beskyldt av mine venner for å være for positiv i denne spalten, og kanskje de har rett, men etter kampen mot Molde på søndag klarer hell...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2009 kl 09:55

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Jeg har blitt beskyldt av mine venner for å være for positiv i denne spalten, og kanskje de har rett, men etter kampen mot Molde på søndag klarer heller ikke jeg å finne mange lyspunkter, for makan til bedrøvelig innsats skal man lete lenge etter. Det er greit å tape hvis man vet at man har blitt slått av et bedre fotballag, men når man taper mot et gampelag som Molde, fordi man ikke klarer å slå en eneste pasning riktig, er det på tide å gå i seg selv.

Heldigvis var det ikke mange blide ansikter på UIllevaal Stadion på mandag, snarere fortvilte spillere som hadde hevn skrevet i hele trynet, og jeg tror av hele mitt hjerte at Start skal få unngjelde i helgen. Jeg får nesten sitere vår sportssjef Rolf Magne Walstad etter søndagens fadese.

" Ja, vi var fryktelig dårlige, men vi skal absolutt ikke trekke noen konklusjoner eller halshugge noen etter denne kampen, det er det dummeste vi kan gjøre. Vi skal heller jobbe sammen for å finne ut hvorfor vi gjorde de feilene vi gjorde, og samme forsøke å forhindre at dette skjer igjen".

Og i akkurat dette er jeg helt enig med han. Ja, vi spilte en dårlig kamp, men slik jeg ser det betyr det bare at det kan gå én vei mot Start på søndag, og det er oppover.

Våre venner fra Sørlandet fikk en fin start mot Godset (3-3), men dette nyopprykkede laget er ikke bedre enn at vi kan slå dem, flå dem og klå dem, men det fordrer at vi tør å spille Lyn-fotball, tør å utfordre, og ikke minst at vi tør å stole på oss selv.

Vi er et såpass bra lag at vi ikke lar oss knekke av en liten glipp mot Molde, og jeg håper det ikke er noen Lyn-supportere der ute som mister motet av en tapt kamp. Det er 29 kamper og 87 poeng igjen å kjempe om, og jeg er fortsatt skråsikker på at vi får en god sesong.

Selv skal jeg ta turen til Kristiansand på søndag, forhåpentligvis med noen hundre Lyn-supportere, og jeg er ikke snauere enn at jeg tipper 2-0 til Lyn.

Kanskje mine venner har rett i at jeg er litt vel optimistisk, men etter en kamp som den mot Molde, tror jeg hele klubben trenger litt positiv energi.

Så møt opp på søndag og hei gutta frem til årets første trepoenger. Da blir uken som kommer så utrolig mye bedre.

3 X Lyn.

Joachim Westher Andersen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse