ANNONSE
Annonse

Pass på!

nn Verden er full av uærlige sjeler. Det burde ikke komme som noen overraskelse, men like fullt er det ergerlig å se hvordan enkelte mennesker ikke ei...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2009 kl 12:25

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

nn Verden er full av uærlige sjeler. Det burde ikke komme som noen overraskelse, men like fullt er det ergerlig å se hvordan enkelte mennesker ikke eier respekt for andres eiendom og eiendeler. I dagens utgave har vi samlet et knippe historier om mennesker i vårt område som har blitt utsatt for tyverier eller overtramp av ulik grad. Historien om mannen i Kapellveien som fant at det nye pyntetreet på gårdsplassen var stjålet

— men attpåtil byttet ut med en liten tujabusk i en sprukket krukke

— må vi trekke på smilebåndet av. Det er så frekt at det blir komisk. Verre er det når vi kan bringe historien om tyveriet på Kjelsås, der fremmede mennesker har tatt seg inn i en bolig og forsynt seg av beboernes eiendeler, midt på lyse dagen. Det samme skjedde i Sogn terrasse i forrige uke, der en bande, som sannsynligvis står bak opptil syv innbrudd eller innbruddsforsøk, ble oppdaget og jaget bort i det de var i ferd med å ta seg inn i en leilighet. Denne gangen måtte de flykte tomhendte, men skal vi tro statistikken, kommer de nok igjen.

nn Ubehagelig var det også for familien på Korsvoll som fikk en «branninspektør» på døra. Under dekke av å sjekke brannsikkerheten for brann- og redningsetaten, tok han seg inn i boligen mens sønnen i huset var alene hjemme. Brann- og redningsetaten bekrefter at de i vår har vært plaget med tilsvarende falske «tjenestemenn» i Oslo. Sist var målet deres å stjele ofrenes identitet, for så å kunne opprette blant annet bankkonti i deres navn. Hva de ville nå er ikke godt å si. I denne anledning er det også verdt å nevne hvordan falske «hjemmehjelpere» ved flere anledninger det siste året har tatt seg inn til eldre mennesker og rundstjålet dem. I forrige uke skrev vi dessuten om hvordan en eldre kvinne ble frastjålet lommebok midt på dagen på vei til Tåsensenteret.

nn Det er antakeligvis ganske forskjellige mennesker som står bak ugjerningene. Felles for dem alle er at de har uærlige hensikter, og en god porsjon av «frekkhetens nådegave». Dessverre er vi også på vei inn i innbruddstyvenes eldoradomåneder, med sommertomme hus og leiligheter på rad og rekke. Derfor er det viktig at vi alle er på vakt og holder et øye, ikke bare med vårt eget, men også med nabohuset. Vi har alle et ansvar for at de uærlige blant oss ikke får fotfeste!

Felles for dem er at de har uærlige hensikter, og en god porsjon av «frekkhetens nådegave

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse