Politikk og pengestrømmer

Egentlig trodde jeg det ennå var et år til valgkampen skulle starte. Men i Nordre Aker Budstikke nr. 29 har et par arbeiderpartimedlemmer noen saftig...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.09.2008 kl 10:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Egentlig trodde jeg det ennå var et år til valgkampen skulle starte.

Men i Nordre Aker Budstikke nr. 29 har et par arbeiderpartimedlemmer noen saftige angrep på et parti som ennå ikke har hatt makt til å gjennomføre sin egen politikk. De føyer seg godt inn i tiden, hvor angrep synes å være det beste forsvar.

Fremskrittspartiet har nok, i motsetning til Arbeiderpartiet, få mangemillionærer blant sine medlemmer. Partiet er derfor glad for all økonomisk støtte, som gis i full offentlighet og uten bindinger. Derfor ble gaven fra tidligere Kjelsåskjøpmann Stein Erik Hagen mottatt med takk. Kanskje stemmer han ikke på FrP for alt jeg vet, men han gir av egne midler. Derimot vet jeg at Arbeiderpartiet mottar millionstøtte fra LO-medlemmers kontingentinnbetaling, selv om stadig færre medlemmer er enige i det. Makta bestemmer pengestrømmen der i gården! Å tro at velferdsstaten er truet ved å velge FrP politikk ved neste valg er like dumt som å hevde at partiet hører hjemme på ytterste høyre fløy. Det har meningsmålinger vist at nesten en tredel av det norske folk neppe tror.

Fremskrittspartiet mener at pengestrømmen fra vanlige folk skal gå dit de selv ønsker. Vi tror den enkelte vet best selv hva som er viktig for sin egen velferd. Vi er lei av å bli fortalt at det såkalte fellesskapet, dvs. politikerne, vet hva som er best for den enkelte. Derfor vil vi også redusere unødvendige lokale oppblomstringen av nye områder hvor politikere skal styre oss, med et unødvendige pengebruk. Jo mer av Knut Braaten`s pengestrøm velgerne selv får beholde, jo mer effektivt samfunn vil vi få. I neste omgang betyr det lavere skatter og avgifter, men sannsynlig mer inn i statskassen grunnet bedre lønnsomhet i næringslivet.

Jeg kjøper som regel =Oslo når jeg er ute og handler, og fikk i dag beskjed om at prisøkningen fra 40 til 50 kr skyldes myndighetenes krav om moms, også på dette viktige bladet for noen av byens vanskeligstilte. Det gjør meg flau selv om jeg også bor det landet som er best å bo i. En familie i Sørbråten mistet huset sitt i en brann for en tid tilbake. Over ett år etter har de ennå ikke fått klarsignal til å fjerne ruinene, og bygge det opp igjen av et håpløst offentlig byråkrati. Det gjør meg også, som en del av det etablerte system, flau.

Jeg tror det må et mye sterkere Fremskrittsparti til for å løse våre hverdagsproblemer.

Bjørn Iddeng

Nordre Aker Fremskrittsparti

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse