Posten

I august fikk jeg brev fra Posten i Kristiansand angående manglende porto. Det stemte det! Jeg hadde i begynnelsen av juni sendt et brev til Trygdekas...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.09.2006 kl 12:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
I august fikk jeg brev fra Posten i Kristiansand angående manglende porto. Det stemte det! Jeg hadde i begynnelsen av juni sendt et brev til Trygdekassen påsatt et sekskroners frimerke. Hadde dessverre ikke fått med meg at portoen var hevet til kr. 6,50.

I anledning denne glipp mottok jeg altså konvolutt med stempel inneholdende to A4-ark. På det ene en reprimande om manglende porto - måtte passe bedre på! Der var det også festet en giro - men så hjertevarme de er, hadde de nullet den - og mitt brev var kommet vel frem. Tusen takk!

På det andre arket hadde de fotografert mitt brev to ganger så jeg tydelig kunne se at det var meg som hadde skrevet det. Ingen nytte i å protestere.

Jeg har skrevet tilbake - takket for at de efterga meg gjelden - og da jeg er et ærlig menneske, sendte jeg dem 3x0,20 frimerker pluss et bilde av meg, "den store synder".

De skylder meg jo egentlig 10 øre - men jeg ser litt stort på det.

Grete Myre

Oslo

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse