«Skeid tok for seg med en helvetes innsats, krigerskap og god, gammeldags løpekraft»

Jonny Olsen, leder av Skeidoksene. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

KOMMENTAR: – Takk Skeid, dette var fantastisk. Dette var Skeids kveld, det er sånne kamper som skaper helter!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.05.2018 kl 19:38

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Onsdag kveld ble det en skikkelig cupbombe på Nordre Åsen, 2. divisjonslaget Skeid knuste eliteserielaget Sandefjord, på Nordre Åsen, hele 3-0, les hele saken her, Leder av Skeidoksene, Jonny Olsens kommentar kampen i etterkant, i Nordre Aker Budstikke.

Sandefjord kom til Nordre Åsen med store problemer i Eliteserien. Med sparket trener og med svake resultater skulle man tro det var et Sandefjordmannskap sultne på å vise seg frem fra en bedre side som entret kunstgresset i kveldens 2.rundekamp.

Greit nok, Sandefjord stilte til start med et mannskap med flere fysisk sterke herremenn, ispedd noen mindre fyrer med stor hurtighet og gjennomsnittlig til god teknikk. Men Sandefjord hadde glemt noe viktig igjen i garderoben. De hadde glemt igjen kanskje noen av de viktigste egenskapene en skal ha på en fotballbane:

De hadde glemt igjen mentalitet og innstilling.

For på motsatt banehalvdel sto dagens elleve utvalgte fra Tom Nordlie. Skeid stilte til start med et mannskap som kanskje ikke hadde mye å hente på Sandefjords fysikk, men de tok for seg med en helvetes innsats, krigerskap og god, gammeldags løpekraft.

Se bildet større

Skeid jubler, det endte hele 3-0 til gutta fra Nordre Åsen i cupen, mot eliteserielaget Sandefjord, onsdag kveld. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Skeidspillerne kjempet som vikinger utpå der, de tok for seg i samtlige dueller og lot etter hvert frustrerte Sandefjordspillere løpe imellom. Skeid hadde kontroll på kampen fra start til slutt, og rundspilte til tider de mer etablerte, godt gasjerte Eliteseriespillerne. Rundspilte!

Kampen endte 3-0, og det var ikke et mål for lite. Snarere tvert imot. Skeid brant noen store sjanser, så seieren kunne vært større! Hva med Sandefjord? Vel, hvis vi er snille så kanskje vi kan si at de endte opp med en målsjanse. En liten en. Utenom dette? Null, niks, nada.

Dette var Skeids kveld. Det er sånne kamper som skaper helter! Skeidoksene var i strålende form på tribunen, og alle med hjertet i Skeid dro hjem (eller på Magneten) med et stort smil i ansiktet og med et hjerte dunkende for klubben i våre hjerter.

Nå venter tredje runde i cupen. Hvem får vi? Svaret får vi sannsynligvis på torsdag, for allerede neste onsdag er det klart for tredje runde. Nå skal vi suge på denne karamellen helt frem til lørdagens seriekamp mot Vard!

Tusen takk, gutter! Dette har dere fortjent.

Jonny Olsen, Leder for Skeidoksene

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse