KOMMENTAR: – Skeidoksene vil alltid være der

Jonny Olsen - som peker - kanskje mot opprykk? FOTO: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– 2015-sesongen var ekstremt frustrerende for en supporter av verdens herligste lag. Men For 2016? Ja, det skal bli vårt år!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.04.2016 kl 22:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

2015-sesongen var ekstremt frustrerende for en supporter av verdens herligste lag. Sesongstarten var grusom, med mange tap, problemer på flere hold og en treneravgang like før sommeren.

Høstsesongen var betydelig bedre, men det er ikke til å komme unna at sesongen 2015 er en sesong mange har lyst til å glemme. En sesong som var preget av surr fra ende til annen.

Men nå kan vi endelig se fremover. For nå begynner 2016-sesongen!

Førstkommende lørdag tar vi turen til Trasop og et møte med nyopprykkede Oppsal. Vi går til 2016-sesongen med friskt mot, både på banen og på tribunen! Ørjan Valla er ny hovedtrener, og har med seg et støtteapparat mange kjenner fra før. Alt ligger til rette for en spennende sesong!

For 2016? Ja, det skal bli vårt år - skal det ikke?

Å joda! For i år! Ja, i år! I år så blir det opprykk! Idar, den menneskelige blekksprut, skal holde buret rent som bare han gjør. Kasper og Mansour er murveggen alle skal slite og komme seg forbi. På backen? Der skal Rido gjøre som han vanligvis gjør: storme oppover linja og terrorisere motstanderen!

På topp skal tanksenteren David og hurtigtoget Johnny sørge for scoringer. David med sin enorme fysikk skal gjøre jobben lettere for Johnnys hurtighet. Er Johnny PostNord-ligaens raskeste spiss? Eller er han kanskje Norges raskeste? Jeg er med på en debatt om akkurat dette!

På midtbanen? Der regjererer maestroen. Der regjerer Jens. Han er kanskje minstemann på banen høydemessig,men han gjør opp for seg med en intens arbeidskapasitet, et blikk for spillet få kan drømme om, og han skal strø pasninger som om det var selveste Pirlo som var på banen!

Med dette drømmelaget? Ja, da er veien lagt for opprykk!

Eller?

Nei. Selvsagt ikke. Det er lov å drømme! Men, det tryggeste er nok å forholde seg til realiteten. Og realiteten er enkel: Vi må ende på topp 7 på tabellen for å ikke rykke ned. Ettersom forbundstinget fant ut at de skulle spisse 2. divisjon ytterligere neste år, så kommer halvparten av lagene å rykke ned i år. Det gjør forutsetningene for årets sesong meget spennende, ikke minst fra et supportersyn.

Det er flere lag som ønsker å kjempe om opprykk i år. Tromsdalen og Alta har allerede annonsert at de skal gjøre det de kan for å rykke opp. Utfordrere som Grorud vil nok ha sitt å si. Kjelsås pleier å ligge i toppen. Finnsnes virker skumle. Og hvem vet hva Follo finner på i år?

Med så mange lag som er ventet å ligge i toppen gjør det nåløyet ekstremt trangt for de øvrige lagene når det gjelder å kjempe seg til en plass i neste års 2. divisjon. Det er mange som kommer til å kjempe for de plassene, ikke bare oss.

Vi på tribunen? Vi skal gjøre det vi kan. Skeidoksene vil alltid være der. Vi er kanskje ikke så mange?

Det driter vi i! Vi er der, og vi er klare til å støtte laget med alt vi kan! Vi begynner den jobben på lørdag!

Vi sees vel? SA-SA-SA!

Jonny Olsen
Leder Skeidoksene

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse