Søndag blir et minne for livet

Før jeg skal gå inn på det som skal skje i helgen, må jeg som vanlig kaste et skråblikk på det som skjedde forrige helg. Lørdag spilte vi borte mot St...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.08.2008 kl 14:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Før jeg skal gå inn på det som skal skje i helgen, må jeg som vanlig kaste et skråblikk på det som skjedde forrige helg. Lørdag spilte vi borte mot Stabæk på Nadderud, og som jeg skrev i forrige corner, kom vi til å få et godt resultat. Nøkkelen lå i å ta ut de sentrale spillerne, og det lyktes man veldig bra med. Unntaket var da Stefanutto mistet ballen på egen banehalvdel til Alanzinho. Sistnevnte fosset ned på høyrekanten, og slo en millimeterpasning til Pall Gunnarsson som scoret sikkert.

Alt i alt var det greit med uavgjort, selv om jeg gjerne skulle sett at matchen var punktert til pause. Ja, Stabæk hadde sine sjanser de også, men vi hadde noen helt ville sjanser som jeg ennå ikke skjønner at vi kunne misse på. Det gjorde heller ikke våre spillere, som satt med bøyde hoder i garderoben etter kampen, og ikke kunne skjønne hvordan det hadde gått an å bomme så grovt.

Tjue minutter før full tid byttet Henning Berg inn Diego Guastavino, en spiller som helt sikkert blir i Lyn også neste sesong, med Espen Hoff, som har signert for Stabæk. Unge Guastavino brukte ikke mer enn noen sekunder på å bringe balanse i regnskapet med et fantastisk skudd, helt ut av det blå for publikum på Nadderud. Før sesongen ble han lansert som den "nye Alanzinho" av oss i Lyn, i går viste han hvorfor. Er jeg bekymret for at Hoff ikke er Lyn neste sesongen? Nei, absolutt ikke!

Er jeg glad for at vi har en propell som Guastavino på midtbanen neste år? Ja, absolutt!

Allerede søndag er det anledning til å se Diego og hans lagkamerater i årets toppkamp på Ullevaal Stadion. Gutan fra Tromsø kommer på besøk, og Lyn markerer årets skolestart med å invitere alle barneskolene på Oslo vest til Bendit-svingen.

Vi venter godt over 10.000 tilskuere til denne kampen, og Lynus-klubben skal lage flaggborg rundt alle spillerne på indre bane, så dette kommer helt sikkert til å bli et minne for livet. Det som skal skje utpå matta har også alle forutsetninger for å bli gøy, for når Lyn møter Tromsø er det to lag som ønsker å spille fotball som møtes. Begge lag spiller attraktiv, moderne og hurtig fotball, og begge er veldig gode på det, derav tabellplasseringen.

Lurer du derfor på hva du skal gjøre på søndag, så ikke lur noe mer. Ta med deg ungene, kona, dama, kompisene eller bare kom alene, og opplev dette Lyn-laget på en måte det er mange år siden vi har fått oppleve sist.

Spør hvem som helst som har sett Lyn i år hva de synes, og du vil få det samme svaret fra alle.

De spiller en fantastisk fin fotball.

Vi ses søndag.

Joachim Westher Andersen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse