Skeid-spalten: «Til tider vil man spasere ut på banen og filleriste spillere»

SKRIBENT: Jonny Olsen, leder av Skeidoksene og skribenten bak Nordre Aker Budstikkes Skeid-supporterspalte, under lokalderbyet mot Lyn på Nordre Åsen 1. mai. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– En kamp med Skeid nå for tiden veksler mellom det glimrende og det frustrerende.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.05.2015 kl 13:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN: Etter fem seriekamper står fortsatt mitt elskede Skeid uten en seier. Resultatet av de fem seriekampene er fire uavgjorte og et tap. Fire poeng står vi med. Men, det burde vært tolv!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Dagens kamp mot Harstad fulgte den samme oppskriften som de øvrige uavgjortkampene har fulgt; vi ser et Skeidlag som ikke imponerer på noen som helst måte, men som på tross av dette har full kontroll på motstanderen sin. Vi ser et Skeidlag som ikke gir motstanderen mange målsjanser, og som skaper mer enn nok sjanser til å ta tre poeng. Likevel står Skeid kun igjen med ett poeng når dommeren blåser for 90 minutter, og lagene går i garderoben.

Les kampreferat fra fredagens hjemmekamp mot Harstad

Hvorfor? Fordi Skeid ikke får ballen i mål.

Kampen mot Harstad var intet unntak. I første omgang hadde Skeid to kjempesjanser som burde sittet. I andre omgang telte jeg fire-fem solide sjanser. I tillegg brant Skeid et straffespark. Med andre ord, syv store målsjanser og en straffe. Harstad? De hadde vel en eneste avslutning på mål i løpet av 90 minutter.

Dermed kan Harstad sitte på flyet hjem med et poeng de nok er svært fornøyde med, mens trener Kjell Sverre Hansen Wold hos Skeid nok en gang må rive seg i håret over at Skeid ikke vinner, og bare står igjen med et poeng.

Det er frusterende, og slik frustrasjon smitter fort over på oss på tribunen. I dag ble det mye frustrasjon som gikk ut over spillerne på banen. Jeg kan godt forstå det, for til tider vil man spasere ut på banen og filleriste enkelte spillere over valgene de tar. En kamp med Skeid nå for tiden veksler mellom det glimrende og det frustrerende. Dessverre har det vært mest av det siste siden seriestart.

Vi vet at laget kan! Men er det nok når vi tar turen til Kjelsås neste mandag? Jeg håper det.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse