Ta en bøsse

Bli bøssebærer under årets TV-aksjon. Ring 02025 eller gå inn på www.sammenforbarn.no for å melde deg på. I år skal vi igjen vise at givergleden er s...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.10.2007 kl 09:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Bli bøssebærer under årets TV-aksjon. Ring 02025 eller gå inn på www.sammenforbarn.no for å melde deg på.

I år skal vi igjen vise at givergleden er stor når TV-aksjonen går av stabelen, denne gang tildelt UNICEF Norge. Nå vil vi åpne hjertet og ikke minst lommebøkene for å hjelpe barn i en del av verden hvor lidelsene står i kø. Det er ufattelig å ta innover seg er at millioner av barn i Afrika er rammet av hiv og aids og at mer enn 15 millioner barn er blitt foreldreløse på grunn av aids. Noen trekker på skuldrene og sier at det ikke nytter å ta opp kampen mot denne utviklingen, men sannheten er en helt annen.

Fremskrittene både med hensyn til effektiv medisin for barn og voksne og ikke minst informasjon og veiledning til mødrene viser at UNICEFS arbeid nytter. I dag har man håp om at i områdene hvor UNICEF arbeider, vil man kunne få oppleve en aidsfri generasjon, om vi alle er med på denne dugnaden. UNICEF bygger også sikkerhetsnett rundt foreldreløse barn, blant annet for å hindre overgrep fra lokale geriljagrupper. Disse barna har en drøm utenom det å få et måltid om dagen, nemlig å kunne gå på skole og skape seg en fremtid. Pengene fra TV-aksjonen går også til barn berørt av hiv og aids i Ukraina, Jamaica og Vietnam.

Du som venter på en bøssebærer den 21. oktober skal vite at UNICEF driver et effektivt arbeid, hvor det ikke er snakk om penger som går til nytteløse prosjekter. Når du så vet at halvparten av hivsmittede barn dør før de fyller to år uten medisin og at livsviktig medisin tilpasset barn koster 1 krone om dagen, da kan du selv regne ut hvilken betydning ditt bidrag har. Vi vet at de vestlige bydeler alltid ligger i toppen når det gjelder bidrag til TV-aksjonen og det skulle da også bare mangle.

I år skal vi slå alle rekorder og da står det først og fremst på en ting: ingen husstand i vårt område skal bli stående ubesøkt. Bak hver dør sitter en giver og venter og oppfordringen er naturligvis. Meld deg som bøssebærer. Det er viktige skritt som skal tas den 21. oktober.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse