Tusen takk!

Kristin Tufte Haga og Karl Andreas Kjelstrup.

Takk til alle dere som leser Nordre Aker Budstikke. Lokalavisen har passert tre millioner sidevisninger, og vi når ut til titusenvis hver uke.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.09.2017 kl 11:54

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Det er faktisk skikkelig moro.

Snart (i desember) er det to år siden den siste papirutgaven av Nordre Aker Budstikke ble sendt til trykkeriet. Avisen var en del av Mediehuset dittOslos tolv unike lokalaviser, eid av Amedia, Norges nest største mediekonsern.

Se bildet større

Slik så siste papirutgave ut, 18. desember 2014. Den bar bud om hva som skulle komme.

Da Mediehuset dittOslos lokalaviser (unntatt Nordstrands Blad) ble avviklet ved utgangen av 2014, levde Nordre Aker Budstikke videre gjennom et par tidligere Nordre Aker Budstikke-journalister, i det nystartede selskapet Lokalmedia.

Det er litt over ett år siden vi ropte hurra for at «nye» Nordre Aker Budstikke, som siden januar 2015 har vært en ren digital avis, hadde nådd én million sidevisninger.

Det tok cirka ni måneder.

Nå hopper vi nok en gang av glede for at vi for to uker siden passert 3 millioner sidevisninger totalt! Samtidig nådde vi 6000 følgere på Facebook i forrige uke. Det er omtrent ti ganger så mange som for to år siden.

Hver uke har nab.no i snitt over 17.000 unike brukere. De generer i overkant av 180.000 sidevisninger i måneden. Det syns jeg, i fare for å gjenta meg selv, er veldig moro, og inspirerende.

Vi visste ikke hvor veien skulle ta oss da vi hoppet ut i en ren digital avisssatsing for snart to år siden. Det er nemlig ikke mange andre lokalaviser som gjør det helt på samme måte som oss.

Responsen fra lesere og annonsører er og har vært formidabel. Vi ønsker å være en relevant avis for deg som bor og ferdes i Nordre Aker, og mener de gode lesertallene viser at vi langt på vei lykkes med det. Men vi vil selvfølgelig alltid bli enda bedre, og trenger tips og tilbakemeldinger for å kunne lage den lokalavisen du vil lese.

Nordre Aker er en bydel med rundt 50.000 innbyggere. Og flere skal det visst bli. 50.000, det er omtrent like mange mennesker som det bor i Ålesund, Tønsberg eller Moss. Vi mener et område med så mange innbyggere trenger lokalavis.

Derfor er det ekstra hyggelig at vi i mars fikk selskap av tidligere kolleger som startet opp igjen 111 år gamle Akersposten, avisen Nordre Aker Budstikke sprang ut fra i 2004. Den gjenoppstod som heldigitale Akerposten.no for nabobydelene våre i vest.

Vi er glade for og stolte over at du leser Nordre Aker Budstikke, og finner avisen aktuell. Tusen takk! Takk til deg som leser oss, og takk til annonsørene våre og andre samarbeidspartnere, som verdsetter det unike ved å nå ut til lesere i et lokalmiljø som Nordre Aker.

Dere er årsakene til at vi er i stand til å lage en avis som er tilstede og oppdatert hver dag!

Du kan kontakte Karl Andreas og Kristin i redaksjonen på tips@nab.no Ole og Kim i markedsavdelingen når du på annonse@nab.no

Følg oss også i sosiale medier – på Facebook og Twitter.

Er du ennå ikke mottaker av nyhetsbrevet vårt som sendes ut hver torsdag? Da kan du melde deg på under.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse