Unge Høyre og skolesituasjonen

2. nestleder i Oslo Unge Høyre, Kristoffer Gustavsen, har i NAB 26. mai innlegget "Omtåket om skolesituasjonen". Innlegget ditt er ganske enkelt tris...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.06.2008 kl 11:35

2. nestleder i Oslo Unge Høyre, Kristoffer Gustavsen, har i NAB 26. mai innlegget "Omtåket om skolesituasjonen".

Innlegget ditt er ganske enkelt trist å lese – vi vet ikke hva du har lært i "politikerskolen" så langt, men hvis du ønsker å uttale deg, i mediene eller andre steder, så kreves det noe grunnleggende: at du på forhånd har satt deg noenlunde inn i saken du uttaler deg om.

Innlegget ditt bekrefter muligens hvorfor Unge Høyre og Høyre har vært og er fraværende i denne saken. Vi foreldre dette gjelder, og heldigvis noen oppegående politikere, har vår kunnskap fra reelle opplevelser i sakens anledning: overfylte skoler med mer enn 100 % utnyttelsesgrad, utnyttet lærerdekning til det ytterste, pulverisert ansvar i forhold til barna og en lovtolkning som bryter Opplæringslovens §8-1.

Hvis SV med sin innsats skulle øke sin stemmeandel ved neste valg – og på bekostning av Høyre – så er det ikke så vanskelig å forstå hvorfor. De er langt fra "å juge seg til makt" – de evner å gripe en aktuell sak og arbeide med den.

Helge Holter og Håvar Stavsetra

Skoleorienterte fedre på Disen

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!