Unge Høyre og skolesituasjonen

2. nestleder i Oslo Unge Høyre, Kristoffer Gustavsen, har i NAB 26. mai innlegget "Omtåket om skolesituasjonen". Innlegget ditt er ganske enkelt tris...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.06.2008 kl 11:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
2. nestleder i Oslo Unge Høyre, Kristoffer Gustavsen, har i NAB 26. mai innlegget "Omtåket om skolesituasjonen".

Innlegget ditt er ganske enkelt trist å lese – vi vet ikke hva du har lært i "politikerskolen" så langt, men hvis du ønsker å uttale deg, i mediene eller andre steder, så kreves det noe grunnleggende: at du på forhånd har satt deg noenlunde inn i saken du uttaler deg om.

Innlegget ditt bekrefter muligens hvorfor Unge Høyre og Høyre har vært og er fraværende i denne saken. Vi foreldre dette gjelder, og heldigvis noen oppegående politikere, har vår kunnskap fra reelle opplevelser i sakens anledning: overfylte skoler med mer enn 100 % utnyttelsesgrad, utnyttet lærerdekning til det ytterste, pulverisert ansvar i forhold til barna og en lovtolkning som bryter Opplæringslovens §8-1.

Hvis SV med sin innsats skulle øke sin stemmeandel ved neste valg – og på bekostning av Høyre – så er det ikke så vanskelig å forstå hvorfor. De er langt fra "å juge seg til makt" – de evner å gripe en aktuell sak og arbeide med den.

Helge Holter og Håvar Stavsetra

Skoleorienterte fedre på Disen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse