Urovekkende trafikkutvikling i Betzy Kjelsbergs vei

Det er både gjennomkjøring og parkering av store kjøretøyer i Betx´zy Kjelsbergs vei, ifølge artikkelforfatteren. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

DEBATT: Som beboer i Betzy Kjelsbergsvei er det med stadig stigende uro jeg har fulgt trafikkutviklingen etter at Kapellveien ble stengt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.01.2017 kl 08:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Det er nå viktig at det i forbindelse med tiltakene mellom Nydalen og Storo ikke medfører ytterligere trafikk i Betzy Kjelsbergs vei.

LES SAKEN HER: Fjerner verksted og bensinstasjon for å lage kollektivfelt og sykkelvei

Det er med stor bekymring jeg registrerer at beboere på Grefsen (og kanskje andre?) kjører rett frem under broen i Storokrysset fordi det alltid er lange køer opp til krysset.

De som egentlig skulle ha svingt til høyre i Storokrysset, kjører nå rett frem og under Storkorysset. De kjører så av Ringveien og gjennom Betzy Kjelsbergs vei for å komme seg inn i Grefsen-området. Ikke bare er det stadig økende trafikk, men så og si alle kjører også alt for fort. Mulig det trenges flere skilt om fartsbegrensningene her?

Se bildet større

Mange kjører av fra Ringveien og gjennom Betzy Kjelsbergs vei for å komme seg inn i Grefsen-området. Ikke bare er det stadig økende trafikk, men så og si alle kjører også alt for fort, skriver atikkelforfatteren. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Også tungtrafikken gjennom Betzy Kjelsbergs vei er vesentlig og svært sjenerende. Digre lastebiler dundrer gjennom boligfeltet i høy fart. At det ikke har skjedd alvorlige hendelser ved gangfeltet i forbindelse med gangveien fra skolen og over veien - er underlig.

Det må være påkrevet at tungtrafikken til miljøstasjonen i Kapellveien finner sin egen trasé ned gjennom dalsiden mot Akerselven.

LES OGSÅ: Dette er planen for den nedlagte butikken i Betzy Kjelsbergs vei

Dette området ble bygget lenge før det var nødvendig med parkeringsplasser til alle beboere. Det innebærer at veldig mange parkerer langs veien - og i den forbindelse er det ikke så lett å forstå hvorfor Postnord sine enorme lastebiler opptar 7-8 ordinære parkeringsplasser. Skal ikke disse firmabilene egentlig parkeres på firmaets eiendom?

Rent estetisk er det jo også plagsomt - og jeg føler virkelig med en nabo i et lite, lavt rekkehus som fikk en av disse kjempestore Postnord-bilene parkert foran kjøkkenvinduene sine fra lille julaften og julen igjennom. Ikke det man kan kalle julepynt nei!

Det er forøvrig den samme vettløse parkeringen/hensettingen av lastebiler/hengere/mmm på begge sider av Grefsenveien (fra Kiwi og oppover).

May-Britt Sletner frustrert beboer i Betzy Kjelsbergs vei

Delta i debatten? Send ditt innlegg til debatt@nab.no!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse