Første hjemmekamp lørdag: Velkommen til «Fort Nordre Åsen»

Første hjemmekamp for Skeid i år, blir lørdag 21. april klokken 14.00. FOTO: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/KARL ANDREAS KJELSTRUP

KOMMENTAR: – Skal vi være med å kjempe om en topplassering i år må kamper som denne vinnes. Enkelt og greit.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.04.2018 kl 07:37

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Endelig er det klart for årets første hjemmekamp. Det gleder alle med et bankende, rødt Skeidhjerte seg til. Etter serieåpning på platået mot de blå smurfene fra Kjelsås og en cupkamp langt ut på landet i Lommedalen, skal det bli godt å komme hjem til Nordre Åsen igjen.

Status etter to kamper er ett poeng i serien og et greit avansement i cupen. Personlig hadde jeg foretrukket at sto vi med tre poeng, men jeg skal la det gå for denne gangen.

Kampene mot Kjelsås lever sitt eget liv hvert år, uavhengig av status og tabellposisjon. Kjelsåsfolket feiret sannsynligvis til langt på natt over et poeng mot storebror et par trikkeplasser lenger ned, så vi kan vel unne de den gleden. I hvert fall for denne gang.

Men nå begynner jakten på trepoengere, nå begynner jakten på seiere! Nardo er første hinder i jakten på tre poeng og en begynnende klatring på tabellen, og er et
lag vi skal slå i år. Ihvert fall hjemme på Nordre Åsen.

Se bildet større

Leder av Skeidoksene og supporterne, Jonny Olsen. FOTO: PRIVAT

Tom Nordlie gjorde veldig mange bytter på førsteelleveren til cupkampen mot Lommedalen, noe som betyr at svært mange i stallen har fått muligheten til å vise seg frem før denne kampen. Det blir meget spennende å se hvilke ellever han velger til start, og forhåpentligvis har gutta fått litt dreis på det offensive spillet!

For nå kommer forventningene, og fortventninger skal man ha. Forventninger om seier. Forventninger om tre poeng, og ikke minst: Forventninger om et offensivt Skeid-lag med ambisjoner om å score mål. Det defensive begynner å se bra ut, men det er hva vi gjør fremover på banen vi er mest spente på før denne kampen.

Det er opp til gutta å levere nå. Kom igjen, gutter, vis at dere ønsker dette!

Vis at dere ønsker å kjempe i toppen i år, vis oss alle at Nordre Åsen skal være VÅRT fort i år!

Hva med Nardo, lørdagens motstander? De startet sesongen med 0-0 hjemme mot opprykkskandidat Arendal. Slett ikke verst resultat, men kom ned på jorda i midtuka med cupexit i 1.runde mot Orkla. En aldri så liten cupbombe der altså.

Premissene for denne kampen er enkle: skal vi være med å kjempe om en topplassering i år må kamper som denne vinnes. Enkelt og greit.

Vi fra Skeidoksene er klare for kamp på lørdag, velkommen til «Fort Nordre Åsen».

Jonny Normann Olsen
Leder for Skeidoksene

LES OGSÅ: – Norges herligste fotballag mangler ikke ambisjoner

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse