Velkommen til fotballfest

Søndag klokken 18:00 venter en av årets beste godbiter for Oslos borgere. Lyn tar imot FFK på Ullevaal Stadion, og vi forventer at minimum 10.000 fest...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.04.2008 kl 10:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Søndag klokken 18:00 venter en av årets beste godbiter for Oslos borgere. Lyn tar imot FFK på Ullevaal Stadion, og vi forventer at minimum 10.000 festglade mennesker vil sette sitt preg på oppgjøret. Det er duket for en knallmatch mellom to av Norges virkelige aristokrater, når Lyn og FFK braker sammen!

Man snakker allerede i Fredrikstad om at det vil komme 30-40 busser, og fansen til bortelaget hauser opp forventningen til denne kampen veldig. I motsatt ende har vi våre egne supportere, som også har begynt sesongen bra, og i Drammen sist viste de at de er i absolutte norgestoppen, da de fargela hele jordvollen på Marienlyst i rødt, hvitt og blått.

Som vanlig blir det en kamp i kampen, for på tribunen vil Bastionen og Fredrikstads supportere, bedre kjent som Plankehaugen, kjempe en innbitt kamp om hvem som er best. Lyn får til denne kampen hjelp av skolene i Oslo, og det er ventet rundt 3000 skolebarn, kanskje flere. Det er ingenting som hadde gledet mitt Lyn-hjerte mer enn hvis hele Bendit-svingen hadde blitt fylt av barn med røde, hvite og blå flagg, vaiende til Lyn-sangen. De siste gangene skolene har vært invitert, har det kommet veldig mange, så la oss virkelig håpe det vil skje igjen.

Lyn hadde litt uflaks, og var litt for udyktige i forrige kamp mot Godset, så at hjemmelaget tok tre poeng er for så vidt greit. Derfor tror jeg FFK kommer til å få kjørt seg noe veldig på søndag, for hjemme på Ullevaal Stadion er vi herskere, noe den gode statistikken er et godt bevis på.

Avslutningsvis vil jeg benytte anledningen til å takke Lyns supportergjeng Bastionen for en flott start på sesongen. Det ble en turbulent start på sesongen, men nå fungerer ting helt perfekt, og alle i klubben, fra oss i administrasjon til spillerne, setter pris på den innsatsen som er lagt ned på tribunen.

Søndag håper vi på et kjempeoppmøte på stadion og at Bastionen synger Plankegjengen ut av Oslo uten poeng.

Heia Lyn.

Joachim Westher Andersen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse