Venstre fortsetter jobben

Et skuffende valgresultat for Venstre er avløst av en enorm medlemstilstrømning og stor vilje til gjenreising av partiet. Siden valgnatten har vi fått...

Tekst:

Publisert:

Et skuffende valgresultat for Venstre er avløst av en enorm medlemstilstrømning og stor vilje til gjenreising av partiet. Siden valgnatten har vi fått over 1600 nye medlemmer, over 500 av dem i Oslo, og mange i bydel Nordre Aker. Dette er personer som ser viktigheten av et sterkt liberalt sentrumsparti, og som vil bidra til å bygge opp Venstre frem mot neste valg.

Vi vil gjerne takke de 20.784 som stemte på oss i Oslo, noe som gav oss 6,4 % av stemmene. Samtidig vil vi minne om at Oslo Venstre fremdeles har Trine Skei Grande på Stortinget, fem representanter i Oslo bystyre, og to representanter i bydelsutvalget i Nordre Aker. Alle disse, sammen med den økende medlemsmassen, vil fortsette å jobbe for en grønn og åpen by: kjempe for en radikal klimapolitikk, økt satsing på forskning, og en verdig og raus eldreomsorg.

Venstre har fremdeles en nøkkelrolle i Oslo-politikken. Vi vil fortsette å kjøre en ren Venstre-linje i bystyret, med vekslende flertall for vår politikk. Dette betyr Norges mest ambisiøse kollektivsatsing, et kunnskapsløft for lærerne i Oslo-skolen, målrettede tiltak for de svakeste blant oss, samt aktive grep for å sikre en levende kulturhovedstad.

Dette er hva Venstre handler om frem mot valget i 2011. Bli med på laget.

Per E. Braseth-Ellingsen

Gruppeleder Nordre Aker Venstre

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse