Venstre fortsetter jobben

Et skuffende valgresultat for Venstre er avløst av en enorm medlemstilstrømning og stor vilje til gjenreising av partiet. Siden valgnatten har vi fått...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Et skuffende valgresultat for Venstre er avløst av en enorm medlemstilstrømning og stor vilje til gjenreising av partiet. Siden valgnatten har vi fått over 1600 nye medlemmer, over 500 av dem i Oslo, og mange i bydel Nordre Aker. Dette er personer som ser viktigheten av et sterkt liberalt sentrumsparti, og som vil bidra til å bygge opp Venstre frem mot neste valg.

Vi vil gjerne takke de 20.784 som stemte på oss i Oslo, noe som gav oss 6,4 % av stemmene. Samtidig vil vi minne om at Oslo Venstre fremdeles har Trine Skei Grande på Stortinget, fem representanter i Oslo bystyre, og to representanter i bydelsutvalget i Nordre Aker. Alle disse, sammen med den økende medlemsmassen, vil fortsette å jobbe for en grønn og åpen by: kjempe for en radikal klimapolitikk, økt satsing på forskning, og en verdig og raus eldreomsorg.

Venstre har fremdeles en nøkkelrolle i Oslo-politikken. Vi vil fortsette å kjøre en ren Venstre-linje i bystyret, med vekslende flertall for vår politikk. Dette betyr Norges mest ambisiøse kollektivsatsing, et kunnskapsløft for lærerne i Oslo-skolen, målrettede tiltak for de svakeste blant oss, samt aktive grep for å sikre en levende kulturhovedstad.

Dette er hva Venstre handler om frem mot valget i 2011. Bli med på laget.

Per E. Braseth-Ellingsen

Gruppeleder Nordre Aker Venstre

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse