Venstre stilte opp på Nydalsløpet

Gaute Gaasemyr står på stand på Gullhaug torg og deler ut flyers til forbipasserende like etter målgang for Nydalsløpet. FOTO: PRIVAT

MENINGER: – Arrangørklubben Nydalen skal ha ros for å ha dratt i gang et mosjonsløp i omgivelser preget av gammel industri, natur og parker.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Torsdag 24. august ble Nydalsløpet arrangert. Løpet er 5 km langt, starter like nord for Gullhaug torg, i Nydalsveien, før det går oppover langs Akerselva et stykke, så nedover langs elva på vestsiden, ned til Bjølsen, så oppover elva igjen på østsiden, gjennom Nydalen, og ender på Gullhaug torg.

Nordre Aker Venstre stilte opp med stand med Gaute Gaasemyr og Jon Holm, fra Nordre Aker Venstre. Selv om det regnet, fikk vi delt ut noen brosjyrer, hatt noen interessante diskusjoner med velgere, og til og med overtalt en forbipasserende til å stemme nettopp Venstre.

Arrangøren av Nydalsløpet hadde gitt tillatelse til stand på Gullhaug torg, rett ved målgang for Nydalsløpet. Å stille opp med stand i forbindelse med lokale idrettsarrangementer er en god måte å markere støtte til breddeidrett på.

For Venstre er det viktig at vilkårene for å drive idrett er gode, siden idrett bidrar til å skape trivsel og sosiale nettverk, i tillegg til god folkehelse. Alle som ønsker å drive idrett og fysisk aktivitet må få muligheten til det. Målet for idretten er at flere deltar i både organiserte og egenorganiserte idrettsaktiviteter. Den offentlige støtten til idretten må i større grad kanaliseres til lokalidretten, slik at vi får et mangfold av idrettsaktiviteter.

Gaute Gaasemyr, som er en ivrig tur- og mosjonsløper, deltok også i løpet, som er 5 km langt, og kom inn på tiden 20:22. Forholdene var ganske tunge på grunn av regnet, men det var en fin avkobling fra en hektisk valgkamp. Arrangørklubben Nydalen skal ha ros for å ha dratt i gang et mosjonsløp i omgivelser preget av gammel industri, natur og parker.

For Nordre Aker Venstre er det viktig med gode vilkår for breddeidrett i Nordre Aker. Vi ønsker blant annet å støtte idrettslag i bydelen gjennom økte frivillighetsmidler. Samtidig vil vi bedre mulighetene for å kunne drive idrett i Nordre Aker, ved at vi støtter bygging av ny svømmehall på Sogntomta(der nåværende Sogn bad ligger), ny flerbrukshall på Korsvoll, ny 7-er bane på Gaustad og ruste opp Kollbanen, for å nevne noen av våre prioriteringer innværende 4-årsperiode.

Gaute Gaasemyr
Nestleder Nordre Aker Venstre

Delta i debatten? Send ditt innlegg til meninger@nab.no!

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse