1,6 millioner over takst på Tåsen

Dene boligen gikk 1,6 millioner over takst. Foto: privatmegleren, kan ikke kjøpes.

En tomannsbolig på 118 kvadratmeter på Tåsen gikk for 5,25 millioner denne uken. - Boligmarkedet for eneboliger, rekkehus og delte boliger i Nordre Aker er kanonbra, sier eiendomsmegler Sigmund Ruud til Nordre Aker Budstikke.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.03.2008 kl 11:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

TÅSEN: - Dette er et oppussingsobjekt hvor taksten tydeligvis var mye lavere enn markedet syntes den var verdt. Vi hadde hele 300 personer på vising og en vanvittig budrunde, sier megler Sigmund Ruud i Privatmegleren Residence til e24. Han tror denne salgssummen blir vanskelig å slå på en stund.

Kjeft for lav takst

Hele 300 personer stilte på visning, og budrunden var lang og heftig.

Ruud forteller at han måtte tåle litt kjeft fra personer som mente taksten var for lav, men gjentar behovet for full renovering. Boligen har et boareal på 118 kvadratmeter over to plan, og er omgitt av en tomt på drøyt 0,8 mål.

Populært område

Nordre Aker er generelt et populært område for tiden.

- Boligmarkedet for eneboliger, rekkehus og delte boliger i Nordre Aker er kanonbra, sier Ruud til Nordre Aker Budstikke. Det er selvfølgelig noen individuelle forskjeller i forhold tilbeliggenhet og støy, men generelt er det kjempestor pågang på denne typen boliger.

Ruud tror grunnen til at Nordre Aker har blitt så populært blant boligkjøpere, er at området ligger nærme byen, samtidig som det er litt utenfor selve bykjernen.

- Det er kort avstand til alt. Bydelen har også mange gode skoler, og gode oppvekstvilkår. Samtidig er det ikke snobbete. Det tror jeg flere og flere er opptatt av, sier Ruud.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse