10.000 tilhengere på Facebook

Stasministeren har fått over 10.000 tilhengere på nettstedet facebook etter at han opprettet profil for to uker siden.

Jens Stoltenberg har nå fått over 10.000 tilhengere på Facebook etter at han opprettet egen profil i midten av august.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.09.2008 kl 09:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDBERG: De over 10.000 tilhengerne har lagt igjen mer enn tusen meldinger på "veggen" til Jens Stoltenberg.

Les også: Stoltenberg på Facebook

Innlegg og kommentarer

Og stasministeren har jevnlig vært innom Facebook-profilen sin siden han opprettet den for to uker siden. Her leser han innlegg, skriver kommentarer, og sender oppdateringer til støttespillerne sine, i følge et nyhetsbrev fra Arbeiderpartiet.

Mandag hadde Stoltenberg følgende å melde til sine supportere:

- Hei alle sammen. I dag jobber jeg med statsbudsjettet for 2009. Det handler om flere 100 milliarder kroner og hvordan vi skal finne mer penger til skole, sykehus, veier og mange andre gode formål.

- En del av dere har nok lest dagens VG. Der framgår det at Frp/ Høyre vil fjerne formueskatten - en skatt som bidrar med 11 milliarder kroner til spleiselaget. Hvor mye er egentlig 11 milliarder kroner? Vel, det tilsvarer mer enn 17.700 sykehjemsplasser. Eller 21.100 lærerårsverk i grunnskolen. Eller 130.000 kommunale barnehageplasser. For eksempel.

Etterlyser politikerne på Facebook

I går gikk stortingsrepresentant Torgeir Michaelsen (Ap) ut i VG og etterlyste en klar strategi fra regjeringen angående sosiale nettsteder.

- Som politikere er vi helt avhengig av kontakt med vanlige folk. Da må vi være til stede på nettforum, og andre arenaer for politisk debatt på en helt annen måte enn i dag, sa Michaelsen til VG Nett.

- Spennende

Stasministeren synes facebook er en utrolig kommunikasjonsmulighet.

- Jeg synes det er spennende å se hva folk er opptatt av og interesserer seg for. Facebook gir meg en utrolig mulighet til å kommunisere med folk som jeg antakeligvis aldri ville møtt ellers, sier Stoltenberg i Arbeiderpartiets nyhetesbrev.

Torsdag og fredag har Arbeiderpartiet landsstyremøte, og da vil tilhengerne til Stoltenberg få tilgang til eksklusive ”back stage” bilder og snutter, lokker Arbeiderpartiet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse