ANNONSE
Annonse

100-års jubileum for løvene

Torbjørn Togstad til venstre med deltagere i Myldredagen ved Myrerjordet denne uken. Foto: PRIVAT

Som ble feiret på Myrerjordet. – I dag er Lions verdens største humanitære organisasjon med rundt 1.4 millioner medlemmer over hele verden, forteller Torbjørn Togstad i Grefsen Lions.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2017 kl 12:59

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: 7. juni for 100 år siden ble Lions stiftet i USA av Melvin Jones.

– I dag har Lions blitt verdens største humanitære organisasjon med rundt 1.4 millioner medlemmer over hele verden. I Norge er vi i dag rundt 11000 medlemmer og i Lions Grefsen er det 32 medlemmer, forteller Torbjørn Togstad i Lions Grefsen.

Myrerjordet

– Over hele verden feires denne merkedagen og for oss her på Grefsen markerte vi dette på Myrerjordet onsdag 14. juni hvor vi samkjørte dette med myldring på Myrerjordet som ble arrangert av bydelen, sier han videre.

Boccia er moro. Foto: PRIVAT

I tillegg markerte Lions Grefsen dagen med overrekkelse av labradoren Nemo til Lions Førerhundskole. Nemo er en unghund som har mye opplæring foran seg før han er ferdig
utlært som førerhund.

– Det vil også være en opplæring av den blinde, for å fungere best mulig sammen med hunden. Hundene blir også valgt ut slik at de passer best mulig sammen med fremtidige eier. Nemo skal til en dame på Østerås når den er ferdig utlært om noen måneder og da vil også ny eier få to ukers opplæring sammen med Nemo, forteller Togstad videre.

Lions bruker mye penger på førerhunder, president i Lions Grefsen i gul jakke her, Tone Haugen Jensen, ved overrekkelsen av hunden til førerhundskolen. Foto: PRIVAT

Mylder

På Myrerjordet var det mange aktiviteter på onsdagen med stavgang, rullatorløp og ikke minst Boccia og Petanque.

– Vinnerne fikk overrakt sine medaljer etter en fin innsats. I tillegg var det sang og underholdning og en enkel bevertning. Et veldig hyggelig arrangement, oppsummerer Togstad.

Lions blir det en større markering i Oslo sentrum av Lions 100-årsjubileum.

– Lørdag har vi et stort opplegg på Rådhusplassen hvor både statsminister og ordfører holder en hilsningstale, i tillegg til mange andre innslag, forteller Togstad.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse