135 kvadrat solgt 1 million over takst

- Slike boliger er en mangelvare

 

Tirsdag ble del av tomannsbolig solgt for kroner 8.160.000,-. Prisantydning var 6.690.000,-.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.05.2014 kl 09:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Denne uken ble del av tomannsbolig i Lachmannsveien, med bruksareale 135 kvardatmeter, solgt for kr 8.160.000 kroner.

Prisantydning var kroner 6.990.000,-, altså gikk boligen nesten 1.2 millioner kroner over prisantydning. Verditakst var 7.100.000 kroner.

Totalt har boligen et bruttoareale på 211. kvadratmeter. Eiendommen ligger flott til på Kjelsås, med utstikt over Maridalsvannet.

Nær skole, elva og Marka

«...Fra eiendommen er det fem minutter å gå til Kjelsås barneskole og Kjelsås skole barnehage. Endeholdeplassen for trikken er i umiddelbar nærhet. Går man ned forbi skolen, kommer man til holdeplassen for buss og tog...», heter det i prospektet til meglerfirmaet Krogsveen AS.

Det fremheves også at området kan by på flotte turområder, skiløypene som starter like ved døren og nærhet til badeplasser som Frysja/Stilla, samt Akerselva med idyllisk tursti.

Eiendomsmegler Tommy Løvli mener beliggenheten kan ha hatt mye å si.

- En veldig flott utsikt over Maridalsvannet og deler av marka gjorde nok at ekstra mange falt for denne eiendommen, sier Løvli.

Les også: Denne hytta kan du få gratis

Mangelvare

Boligen blir i prospektet beskrevet som en «meget pen og innholdsrik del av tomannsbolig». Boligen har blant annet tre soverom og dobbeltgarasje.

Eiendomsmegler Løvli kan fortelle om et bra marked for familieboliger i Nordre Aker. Han betegner dette som en mangelvare.

- Kombinasjonen av kort skolevei, god skole, nærhet til marka og et idrettslag med bredt tilbud er grunnen til de gode prisene som oppnås for disse boligene her, ifølge eiendomsmegler Tommy Løvli. 

Les også: Dette må du passe på når du selger bolig

Les også: 3,1 mill. kroner for 40 kvadrat

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse