ANNONSE
Annonse

30 evakuert etter brann i studentby

Det var i en leilighet i Olav M. Troviks vei det fredag brøt ut brann på et kjøkken. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/ARKIVFOTO

En voksen og et barn er sjekket for røykskader etter at det begynte å brenne på et kjøkken i Olav M. Troviks vei fredag formiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2015 kl 11:51

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KRINGSJÅ: – Vi fikk melding om brannen klokken 10.47 fra brannvesenet, og alle nødetatene rykket ut til stedet. Da hadde allerede et 30-tall beboere evakuert seg selv, for det var en del røykutvikling i bygget, sier operasjonsleder Svein Martin Ege i Oslopolitiet.

Han opplyser at enkelte av beboerne hadde fått i seg noe røyk, uten at det skal være snakk om alvorlig skade. De to som oppholdt deg inne i leiligheten der det brant, en voksen og et barn, blir sjekket av ambulanse på stedet.

Brannen startet på kjøkkenet i en leilighet i byggets første etasje.

– Brannen var slukket da brannvesenet ankom, og det er noe usikkert om det har vært åpne flammer, eller bare røykutvikling, sier Ege.

Han kjenner ikke til skadeomfanget i den berørte leiligheten, men de 30 evakuerte beboerne i bygget kunne gå tilbake til leilighetene sine rundt kvart over elleve.

– Det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen. Det vil etterforskningen vise, sier Ege.

Olav M. Troviks vei er en vei på Kringsjå, og starter som en tilstøtende vei til Sognsveien rett ved Kringsjå t-banestasjon. De fleste bygningene i veien tilhører Kringsjå studentby og Fjellbirkeland studentby. I nummer 19 ligger klubbhuset for Ski- og Fotballklubben Lyn.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse