300.000 for å fjerne dette?

Ap måtte spørre administrasjonen i forrige BU-møte, om det er tilfelle at kommunen kan fjerne "Brakka" for hele 300.000,-. Foto: Kristin Tufte Haga

Arbeiderpartiet stilte spørsmål i BU om det er tilfelle at kommunen tilbyr å fjerne "Brakka" for hele kroner 300.000, men fikk ikke svar.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.05.2008 kl 11:17

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: I forrige torsdags bydelsutvalgsmøte (BU) stilte Ap, ved gruppeleder Ivar Christiansen, adminitrasjonen spørsmål om det er tilfelle at kommunen har tilbudt bydelen å fjerne "Brakka" på Engebråten, til en "hentepris" på hele 300.000 kroner. "Brakka" som blant annet har huset en av bydelens ungdomsklubber, skal legges ned.

Hvem eier "Brakka"?Bydelsdirektør Mona Taasen hverken avkreftet eller bekreftet Christianens innlegg. Det hun derimot kunne informere om er at bydelen nå arbeider for å avklare selve eierforholdet til "Brakka", og eventuelt om den må kondemneres, eller om "lokalene" kan brukes av andre - eksempelsvis idrettslag eller liknende.

Ikke Undervisningsbygg

Nordre Aker Budstikke (NAB) har vært i kontakt med Undervisningsbygg.

– Vi har ikke tilbudt oss å fjerne "Brakka", og det er heller ikke Undervisningsbygg som eier/har ansvaret for den, kan informasjonssjef Marit Thorsen fortelle.

Omsorgsbygg?NAB har også kontaktet Omsorgsbygg, men har foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar om hvorvidt det er Omsorgsbygg som har tilbudt seg å fjerne "Brakka", og eventuelt ansvar for den.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse