400 barn ut i løypa

Kollrennet med fyrverkeri

Fin: Fin stil i løypa. FOTO: Koll Langrenn

"Skiløypa har humper, bakker og krappe svinger og selvfølgelig den beryktede orgeltrampen."

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.03.2013 kl 09:46

KRINGSJÅ: Forrige uke var det stor fokus på Ski VM. Men det er ikke bare i Italia det der er store skibegivenheter. Torsdag ble det tradisjonsrike Kollrennet arrangert på Kollbanen på Nordberg. Hele 400 barn stilte til start, ifølge pressemeldingen fra Koll Langrenn.

For de yngste

Kollrennet er en litt annerledes skirenn for de yngste barna. I Kollrennet er det ingen tidtakning, men alle får premie når løpet er gjennomført. Kollbanen ligger rett bak Nordberg kirke, og var for anledningen opplyst med bål og fakler, står det videre i pressemeldingen.

Skiløypa har "humper, bakker og krappe svinger og selvfølgelig den beryktede orgeltrampen", og det fortelles om mange mange barn som fikk stilt balanseevnene på prøve ned den.

Et viktig renn

- Dette rennet er utrolig viktig får å sikre rekrutteringen til langrenn i vårt område, ifølge rennleder Lillis Rabbing.

 

- At vårt verdigrunnlag er godt mottatt ser vi på rekrutteringen til klubben. Koll tror på å få frem de beste gjennom bredde. Alle skal med, lengst mulig. Vi har vokst fra en liten skiklubb til en klubb med 500 medlemmer. Men bredde står ikke i veien for å få frem de beste. De beste trenger klubbkamerater, og vi har noen av landets beste utøvere i flere av aldersklassene, ifølge lederen for Koll Ski, Hans Olav Hamran

Lille nyttårsaften

Alle som deltok fikk premie, og kvelden ble tradisjonen tro avsluttet med fyrverkeri. Nesten som på nyttårsaften, skriver pressmeldingen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon