400 barn ut i løypa

Kollrennet med fyrverkeri

Fin: Fin stil i løypa. FOTO: Koll Langrenn

"Skiløypa har humper, bakker og krappe svinger og selvfølgelig den beryktede orgeltrampen."

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.03.2013 kl 09:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Rekruttering: Rennet skal være med på å sikre rekruttering. FOTO: Koll Lnagrenn

Se bildet større

Tøft: Tøff løype, men krappe svinger. FOTO: Koll Langrenn

Se bildet større

Ivrige: Mange ivrige skilløpere var med i Kollrennet, forrige torsdag keld. FOTO: Koll Langrenn

KRINGSJÅ: Forrige uke var det stor fokus på Ski VM. Men det er ikke bare i Italia det der er store skibegivenheter. Torsdag ble det tradisjonsrike Kollrennet arrangert på Kollbanen på Nordberg. Hele 400 barn stilte til start, ifølge pressemeldingen fra Koll Langrenn.

For de yngste

Kollrennet er en litt annerledes skirenn for de yngste barna. I Kollrennet er det ingen tidtakning, men alle får premie når løpet er gjennomført. Kollbanen ligger rett bak Nordberg kirke, og var for anledningen opplyst med bål og fakler, står det videre i pressemeldingen.

Skiløypa har "humper, bakker og krappe svinger og selvfølgelig den beryktede orgeltrampen", og det fortelles om mange mange barn som fikk stilt balanseevnene på prøve ned den.

Et viktig renn

- Dette rennet er utrolig viktig får å sikre rekrutteringen til langrenn i vårt område, ifølge rennleder Lillis Rabbing.

 

- At vårt verdigrunnlag er godt mottatt ser vi på rekrutteringen til klubben. Koll tror på å få frem de beste gjennom bredde. Alle skal med, lengst mulig. Vi har vokst fra en liten skiklubb til en klubb med 500 medlemmer. Men bredde står ikke i veien for å få frem de beste. De beste trenger klubbkamerater, og vi har noen av landets beste utøvere i flere av aldersklassene, ifølge lederen for Koll Ski, Hans Olav Hamran

Lille nyttårsaften

Alle som deltok fikk premie, og kvelden ble tradisjonen tro avsluttet med fyrverkeri. Nesten som på nyttårsaften, skriver pressmeldingen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse