– Det kommer en endring

 

Vital Eiendom utelukker ikke at det kan bli gratis å parkere under jorda.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
ULLEVAAL STADION: Markedssjef i Vital Eiendom, som eier deler av kjøpesenterdelen, bekrefter at de er i dialog med Norges Fotballforbund, som er den andre grunneieren. Han sier det ganske snart vil komme en helhetlig parkeringsløsning på bakkeplan.

LES OGSÅ: Orker ikke Ullevål på grunn av p-rot

— Det vil ikke lenger være slik at det er én time gratis på deler av området, og halvannen andre steder, sier Norheim.

— Grunnen til at det er betaling i kjelleren er at vi har gjort store investeringer, med ny isbane, klubbhus til kommunen og hotell. Betalingsparkering har vært en del av forutsetningen for de store investeringene som er foretatt.

Norheim viser også til at hovedtyngden av brukerne av Ullevaal stadion benytter seg av konferanselokaler, kontorer og hotell, en brukergruppe han mener er vant til å betale for at det tilbys gode parkeringsløsninger.

— Til de kundene som heller reiser andre steder, vil jeg si at det både er i deres egen og lokalsamfunnets interesse at de bruker nærmiljøet. Ved å handle andre steder blir inntjeningen av gratis parkering borte på økt bensinforbruk og bomavgifter. Jeg håper naboene ser at vi har gjort en positiv investering i nærmiljøet deres, sier han, og legger til at Vital vil gjøre det de kan for å komme kundene i møte.

— Det vil bli etablert en helhetlig løsning for parkering ute på bakkeplan, og det vurderes samtidig om det kan innføres noe gratis parkering også i parkeringshuset, sier Norheim.

LES OGSÅ: Orker ikke Ullevål på grunn av p-rot

LES OGSÅ: Parkeringskaos på Ullevål

LES OGSÅ: Uenige om tiden

LES OGSÅ: Trafikkaos på stadion

LES OGSÅ: Glimrende grønn sone rundt Ullevål

BLI FAN AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse