Ivar Johansen (SV): – Forbanna på byrådet

Ivar Johansen, SV. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Bystyrerepresentant Ivar Johansen (SV) refser Høyre- og Frp-byrådet for vanskjøtsel av kommunal eiendom, og mener ungdommer som dem i Skar leir, gjør fellesskapet en tjeneste.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

er en av de kommunale eiendommene Ivar Johansen mener byrådet lar råtne på rot. Arkivfoto: Eiendoms- og byfornyelsesetaten

OSLO/MARIDALEN: I et debattinnlegg til Nordre Aker Budstikke langer bystyrerepresentanten fra SV ut mot det han mener er offentlig vanskjøtsel av kommunal eiendom.

— Råtner på rot

— Jeg må si at jeg er mer forbanna på folkevalgte som lar fellesskapets verdier råtne på rot enn ungdommer som tar boliger i bruk. Offentlig vanskjøtsel burde trolig vært straffbart, skriver Johansen.

Han viser til fire konkrete eksempler i Oslo. Et av dem er Skar leir i Maridalen.

— I Maridalen har den gamle Maridalen leir stått tom, på tross av at kommunen har disponert bygningene i 2

— 3 år. Øde og forlatt, uten tilsyn. Tidligere bodde det 60 mennesker her, skriver SV-politikeren.

LES OGSÅ: - Vi er vanlige folk

— Takke beboerne

Han mener byrådet også har forsømt seg i Hausmanns gate, der ungdom som hadde okkupert bygården ble kastet ut i forrige uke.

— Det er grunn til å takke beboerne i Hausmanns gate som gjennom flere år har lagt ned hopetall av arbeidstimer, verdt millioner av kroner, for å vedlikeholde to kommunale gårder som Høyre/Fr.P-byrådet har latt forfalle, skriver Johansen.

De andre eksemplene Holmenveien 7 på Vinderen, der en kommunal bygning, som tidligere huset en behandlingsinstitusjon for rusmisbrukere, har stått tom i tre år. I Grorudveien 3 og 5 på Grorud har tidligere arbeiderboligene stått tomme i 10

—15 år.

— Høyre/Frp-byrådet lar kommunal eiendom råtne på rot, hevder Johansen.

LES HELE INNLEGGET FRA IVAR JOHANSEN HER

BLI TILHENGER AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse