Ivar Johansen (SV)

– Forbanna på byrådet

Ivar Johansen, SV. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Bystyrerepresentant Ivar Johansen (SV) refser Høyre- og Frp-byrådet for vanskjøtsel av kommunal eiendom, og mener ungdommer som dem i Skar leir, gjør fellesskapet en tjeneste.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO/MARIDALEN: I et debattinnlegg til Nordre Aker Budstikke langer bystyrerepresentanten fra SV ut mot det han mener er offentlig vanskjøtsel av kommunal eiendom.

— Råtner på rot

— Jeg må si at jeg er mer forbanna på folkevalgte som lar fellesskapets verdier råtne på rot enn ungdommer som tar boliger i bruk. Offentlig vanskjøtsel burde trolig vært straffbart, skriver Johansen.

Han viser til fire konkrete eksempler i Oslo. Et av dem er Skar leir i Maridalen.

— I Maridalen har den gamle Maridalen leir stått tom, på tross av at kommunen har disponert bygningene i 2

— 3 år. Øde og forlatt, uten tilsyn. Tidligere bodde det 60 mennesker her, skriver SV-politikeren.

LES OGSÅ: - Vi er vanlige folk

— Takke beboerne

Han mener byrådet også har forsømt seg i Hausmanns gate, der ungdom som hadde okkupert bygården ble kastet ut i forrige uke.

— Det er grunn til å takke beboerne i Hausmanns gate som gjennom flere år har lagt ned hopetall av arbeidstimer, verdt millioner av kroner, for å vedlikeholde to kommunale gårder som Høyre/Fr.P-byrådet har latt forfalle, skriver Johansen.

De andre eksemplene Holmenveien 7 på Vinderen, der en kommunal bygning, som tidligere huset en behandlingsinstitusjon for rusmisbrukere, har stått tom i tre år. I Grorudveien 3 og 5 på Grorud har tidligere arbeiderboligene stått tomme i 10

—15 år.

— Høyre/Frp-byrådet lar kommunal eiendom råtne på rot, hevder Johansen.

LES HELE INNLEGGET FRA IVAR JOHANSEN HER

BLI TILHENGER AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon