Ivar Johansen (SV)

– Forbanna på byrådet

– Forbanna på byrådet

Ivar Johansen, SV. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Bystyrerepresentant Ivar Johansen (SV) refser Høyre- og Frp-byrådet for vanskjøtsel av kommunal eiendom, og mener ungdommer som dem i Skar leir, gjør fellesskapet en tjeneste.

Tekst:

Publisert:

OSLO/MARIDALEN: I et debattinnlegg til Nordre Aker Budstikke langer bystyrerepresentanten fra SV ut mot det han mener er offentlig vanskjøtsel av kommunal eiendom.

— Råtner på rot


— Jeg må si at jeg er mer forbanna på folkevalgte som lar fellesskapets verdier råtne på rot enn ungdommer som tar boliger i bruk. Offentlig vanskjøtsel burde trolig vært straffbart, skriver Johansen.

Han viser til fire konkrete eksempler i Oslo. Et av dem er Skar leir i Maridalen.

— I Maridalen har den gamle Maridalen leir stått tom, på tross av at kommunen har disponert bygningene i 2

— 3 år. Øde og forlatt, uten tilsyn. Tidligere bodde det 60 mennesker her, skriver SV-politikeren.

LES OGSÅ: - Vi er vanlige folk


— Takke beboerne

Han mener byrådet også har forsømt seg i Hausmanns gate, der ungdom som hadde okkupert bygården ble kastet ut i forrige uke.

— Det er grunn til å takke beboerne i Hausmanns gate som gjennom flere år har lagt ned hopetall av arbeidstimer, verdt millioner av kroner, for å vedlikeholde to kommunale gårder som Høyre/Fr.P-byrådet har latt forfalle, skriver Johansen.

De andre eksemplene Holmenveien 7 på Vinderen, der en kommunal bygning, som tidligere huset en behandlingsinstitusjon for rusmisbrukere, har stått tom i tre år. I Grorudveien 3 og 5 på Grorud har tidligere arbeiderboligene stått tomme i 10

—15 år.

— Høyre/Frp-byrådet lar kommunal eiendom råtne på rot, hevder Johansen.

LES HELE INNLEGGET FRA IVAR JOHANSEN HER

BLI TILHENGER AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK!

Annonse
Annonse
Se bildet større

er en av de kommunale eiendommene Ivar Johansen mener byrådet lar råtne på rot. Arkivfoto: Eiendoms- og byfornyelsesetaten

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!