ANNONSE
Annonse

– Her er løsningen på volley-bråket

Ole Fredrik Olsen mener denne sletta nederst på Voldsløkka er perfekt å flytte sandvolleyballbanene til. Kunstgressbanene ligger til venstre i bildet. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Sandvolleyballbanene på Voldsløkka bør flyttes lenger ned, når Biskop Heuchs vei kanskje blir anleggsområde, mener nabo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

VOLDSLØKKA:

— Her, ved siden av kunstgressbanene, og i ly av den gamle jernbanevollen kan det anlegges ikke bare én, men mange sandvolleyballbaner, sier Ole Fredrik Olsen og peker utover det store, flate området i «bunnen» av Voldsløkka, nærmere Tåsenveien.

Klager til bydelen

Han bor selv i Biskop Heuchs vei, og har soveromsvinduet sitt få meter fra den nederste av de tre sandvolleyballbanen på løkka. Han er ikke enig med naboene til dobbeltbanen lenger oppe i veien om at sandvolleyballbanene er problemfrie.

Det uttalte de til Nordre Aker Budstikke, etter at avisen skrev om at bydelen har mottatt klager på banene, fra andre i nabolaget.

— Litt støy må man regne med når man har et idrettsanlegg som nærmeste nabo. Problemet er at spillerne ikke gir seg klokken 22, slik det er skiltet om, men holder på langt utover kvelden om sommeren, sier Olsen.

— Usjenert

Da sandvolleyballbanene trolig midlertidig må fjernes dersom vanntunnelen fra Oset vannbehandlingsanlegg i Maridalen graves ut på Voldsløkka, lanserer han nå ideen om hvor de tre banene bør gjenopprettes.

— Ikke bare vil det være plass til flere baner her nede og være helt usjenert i forhold til bebyggelsen i Biskop Heuchs vei. Men banene vil dra nytte av flombelysningen på fotballbanene om kvelden, og dermed kan de brukes lenger, sier Olsen.

Idrettsetaten opplyser at de vil ta stilling til forslaget dersom det blir aktuelt å grave på Voldsløkka.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse