– Jobb nummer én – folk i leiren

– Jobb nummer én – folk i leiren

Tor Øysten Olsen (t.v.), leder av Maridalens Venner, og Per Pedersen, leder av Maridalen Vel. Foto: Karl A. Kjelstrup

MARIDALEN: Både Maridalen Vel-leder Per Pedersen og Maridalens Venner-leder Tor Øystein Olsen, synes det er fenomenalt at lokalbefolkningen har blitt ...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.06.2009 kl 13:46

MARIDALEN: Både Maridalen Vel-leder Per Pedersen og Maridalens Venner-leder Tor Øystein Olsen, synes det er fenomenalt at lokalbefolkningen har blitt tatt med på råd.

— Vi er ikke vant til at offentlige myndigheter lytter til lokalbefolkningen så tidlig i prosessen, mener Pedersen og Olsen.

— Det er massevis av muligheter på Skar, og barnehage kan være en brekkstang

— beboerne forteller at de er lei av avløpsproblematikken. Kommer en så stor barnehage på plass faller alle argumenter fra Vann- og avløpsetaten. Dette viser at en teknisk løsning på problemet er mulig

— dersom det er politisk vilje, sier Olsen.

— Jeg syns barnehageforslaget er positiv, men tror leiren også må romme mer. Det er en forutsetning at det kommer boenheter på plass i leiren, det må være jobb nummer én, sier Pedersen, som mener tilstedeværelse i leiren også på kveldstid vil være viktig for å forhindre hærverk.

Maridalens Venner har lagt frem et forslag om et «Markasenter på Skar» med en blanding av museum, kultur- og friluftssenter for hele Marka.

— Leiren må fylles med innhold som er best mulig for byen og Maridalen, sier Olsen.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!