ANNONSE
Annonse

– Jobb nummer én – folk i leiren

Tor Øysten Olsen (t.v.), leder av Maridalens Venner, og Per Pedersen, leder av Maridalen Vel. Foto: Karl A. Kjelstrup

MARIDALEN: Både Maridalen Vel-leder Per Pedersen og Maridalens Venner-leder Tor Øystein Olsen, synes det er fenomenalt at lokalbefolkningen har blitt ...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.06.2009 kl 13:46

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MARIDALEN: Både Maridalen Vel-leder Per Pedersen og Maridalens Venner-leder Tor Øystein Olsen, synes det er fenomenalt at lokalbefolkningen har blitt tatt med på råd.

— Vi er ikke vant til at offentlige myndigheter lytter til lokalbefolkningen så tidlig i prosessen, mener Pedersen og Olsen.

— Det er massevis av muligheter på Skar, og barnehage kan være en brekkstang

— beboerne forteller at de er lei av avløpsproblematikken. Kommer en så stor barnehage på plass faller alle argumenter fra Vann- og avløpsetaten. Dette viser at en teknisk løsning på problemet er mulig

— dersom det er politisk vilje, sier Olsen.

— Jeg syns barnehageforslaget er positiv, men tror leiren også må romme mer. Det er en forutsetning at det kommer boenheter på plass i leiren, det må være jobb nummer én, sier Pedersen, som mener tilstedeværelse i leiren også på kveldstid vil være viktig for å forhindre hærverk.

Maridalens Venner har lagt frem et forslag om et «Markasenter på Skar» med en blanding av museum, kultur- og friluftssenter for hele Marka.

— Leiren må fylles med innhold som er best mulig for byen og Maridalen, sier Olsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse