– Nå tar de oss på alvor

Beboerne i Gaustadveien har lenge sagt at de fryktet for barnas trafikksikkerhet hvis veien blir en del av utkjøringstraseen fra Vettakollen Høydebasseng. Fra venstre: Synnøve Flittig, Brita Opheim Sauar og Sofie Oraug Rygh med lille Josefine på magen. I bakgrunnen skolebarn på vei til Kringsjå og Nordberg, øverst i Gaustadveien.

Gaustadveibeboerne er veldig fornøyde med Høyres nye utspill i forhold til masseutkjøringstraseen.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GAUSTAD: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke at sentrale Høyre-politikere tenker helt nytt for masseutkjøringen fra Vettakollen høydebasseng, og dropper Gaustadveien.

LES OGSÅ: Frykter for barnas sikkerhet

— Vi er så glade for at politikerne har tatt oss på alvor, og skjønt vår argumentasjon, og klart vi setter veldig stor pris på det nye forslaget, sier aksjonsleder Sofie Oraug-Rygh, beboer i Gaustadveien.

— Utkjøring av massene vil uansett føre til ulempe for noen, og denne foreslåtte løsningen tar hensyn til de mange barna

— inklusive barnehagene

— som bor og oppholder seg ved Gaustadveien.

— Selv om det med det nye forslaget blir mer trafikk opp Gaustadveien

— i forhold til de som skal ned Nordbergveien ovenfra

— så er det ingenting i forhold til det som var utgangspunktet, sier Oraug-Rygh, som likevel understreker at beboerne er avventende i forhold til at saken ennå ikke er endelig avgjort av bystyret.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse