– Raserer fotballen

Slik kan det bli på Myrerjordet.

– Hvis verste alternativ – Myrerjordet – blir valgt til plassering av midlertidig skole, så vil det bety rasering av Kjelsås' fotball-tilbud, i følge IL-leder Bernt Rotnes.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS:

— Nesten 1000 fotballspillere - med stort og smått

— er i sesongen innom Myrerjordet i løpet av uka. Hvis Undervisningsbygg/Utdanningsetaten virkelig går for en løsning med midlertidig skole på Myrerjordet, vil det ødelegge Kjelsås' fotball-tilbud i 5 år! Men vi forventer og tror at skolemyndighetene heller velger andre alternativer, og heller ikke går på tvers av hva enstemmige lokalpolitikere mener, sier leder av Kjelsås IL, Bernt Rotnes.

LES OGSÅ: Fraråder skole på Myrerjordet

Idrettslaget har i likhet med lokalpolitikerne pekt på blant annet Myra som mulig alternativ til plassering av midlertidig skole, i tillegg til foreslåtte Engebråten. Også Oset er nevnt blant politikerne.

Myra bedre

— Vi har jo grusbane i Myra også. Men det vi tenker er at vi da må få Idrettsetaten med på å legge kunstgress-matte på den gamle, lille håndball-banen på Grefsen Stadion, som kompensasjon for at vi eventuelt mister Myra og fotball-banen i noen år, sier Rotnes.

Ingen både- og-løsning

— Vi har grundig diskutert saken

— vi kan ikke se noen som helst løsning hvor fotball-tilbudet og skolebrakker på Myrerjordet kan fungere sammen. Prosjektet er ganske enkelt for stort.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse